Stránka 2 z 2

Re: problém s PC

PříspěvekNapsal: ned led 21, 2007 12:45
od Anonymous
Jochen píše:mám problém s PC. Složil jsem si sestavu: AMD Athlon64 3800+ AM2, 2x 512 Ram DDR II.800MHz, geForce 7600GT silent Gigabyte 128 DDR III. do PCIex, MB GIGABYTE M55S-S3 nF550 AM2, DDR2,..... , 400w zdroj ATX, DVD vypalovačka LG, HDD WD 250GB s 16mb cache SATA II., Problém je v tom, že když zapnu nějakou náročnější hru na grafiku (např. NFS Most Wanted, Hvězdnou pěchotu., ... ) tak mi zamrzne kompletně celý komt. Testoval jsem vše a vypadá to na grafickou kartu. Drivery nové drivery nepomohly. Sranda je v tom, že to běží na jiném PC., Co s tím? Dík.

Myslíš, jeko že ti padne ta hra a zobrazí se třeba jen tmavá obrazovka? Napiš co přesně ti to dělá, měl jsem podobný problém.

3dmark2005

PříspěvekNapsal: ned úno 11, 2007 12:22
od Anonymous
9447 bodů. Procesor AMD Athlon 64bit 3800+,2x512MB ram DDR2 dual,Základní deska Asus M2V,grafická karta Saphir Radeon X1950XT.

PříspěvekNapsal: pát úno 23, 2007 07:48
od Anonymous
Zkus snížit frekvenci paměti.

PříspěvekNapsal: pon črc 23, 2007 20:03
od pompeus50
mám problém
stáhl jsem si 3dmarka06 v poho ale když to pustím tak se mi to sekne a musím dát ukončit.
Nevíte vo co go? :?

PříspěvekNapsal: pon črc 23, 2007 20:09
od Jackal
Bylo by dobré, kdyby jsi napsal co máš za grafiku ?? Přetaktovaná ?? Prostě nějaké informace. ;)

PříspěvekNapsal: pon črc 23, 2007 21:00
od ladarozan
DXDIAG mnohé napoví....

PříspěvekNapsal: pon črc 23, 2007 22:09
od pompeus50
Jackal píše:Bylo by dobré, kdyby jsi napsal co máš za grafiku ?? Přetaktovaná ?? Prostě nějaké informace. ;)


mám HIS Excalibur X800GTO 256MB IceQ II Turbo (v obrázku)
a přetaktovaná zatíím není :D

PříspěvekNapsal: pon črc 23, 2007 22:28
od Awast
3DMark06 má určité požadavky pro spuštění... třeba Shader Model 3.0 (který nemáš), který buďto během testování přeskočí, nebo když si neporozumí s nastavením nebo drivery, tak prostě kolabuje...

PříspěvekNapsal: úte črc 24, 2007 15:14
od pompeus50
Awast píše:3DMark06 má určité požadavky pro spuštění... třeba Shader Model 3.0 (který nemáš), který buďto během testování přeskočí, nebo když si neporozumí s nastavením nebo drivery, tak prostě kolabuje...


už je to v poho.
Prostě jsem to přeinstaloval :D :D

Re: 3D Mark 2006 download

PříspěvekNapsal: čtv črc 17, 2008 17:24
od Anonymous
Ja mam nej delo a je to jen notebook. Core2Duo T9300 2,5ghz 6MB SASI, 4GB RAM DDR2, GEFORCE 9650GS DDR3, 2x250HDD, Blue Ray ROM-ku a Full HD displey.

Re: 3D Mark 2006 download

PříspěvekNapsal: čtv črc 17, 2008 17:50
od bk2601
Ty jo GF 9650GS bych chtěl vidět :D