Stránka 1 z 2

3D Mark 2006 download

PříspěvekNapsal: úte dub 04, 2006 19:50
od PCMark
3D Mark 2006 verze 1.0.2 můžete stahovat tady:

3D Mark 2006 download

velikost: 580MB

hardwarové požadavky:
CPU 2,5GHz
DirectX9 grafická karta s podporou SM2.0 (doporučeno SM3.0)
1GB Ram
1,5GB mista na HDD

... obrázky z 3D Mark 2006 ...

Jedná se program, který testuje výkon vaší grafické karty a výsledek můžete porovnat s ostatními uživateli zde na fóru.

PříspěvekNapsal: úte dub 25, 2006 17:51
od Slamb
Leadtek PX7900GTX - 650/1600 >>> 710/1900
01: 34800
03: 24600
05: 11900
06: 5700

PříspěvekNapsal: úte dub 25, 2006 20:23
od Slamb
Mám to ale dělo :)

PříspěvekNapsal: úte dub 25, 2006 22:21
od maestro
Slamb píše:Mám to ale dělo :)


trošičku :) hihi

PříspěvekNapsal: ned kvě 21, 2006 15:54
od BigAnonym
Hmm, tak jsem si to chtěl stáhnout a v 481 MB mi spadnul net. Stahoval jsem to přes Firefox. Takže mi zbyl soubor 3DMark06_v102_installer.exe.part
který má 481 MB a nevím, jak to teď dostahovat. Firefox to vždycky začne stahovat celý znova :cry:

Nevíte prosím někdo, co s tím?

PříspěvekNapsal: ned kvě 21, 2006 16:11
od PCMark
BigAnonym píše:Hmm, tak jsem si to chtěl stáhnout a v 481 MB mi spadnul net. Stahoval jsem to přes Firefox. Takže mi zbyl soubor 3DMark06_v102_installer.exe.part
který má 481 MB a nevím, jak to teď dostahovat. Firefox to vždycky začne stahovat celý znova :cry:

Nevíte prosím někdo, co s tím?

chtělo by to příště stahovat přes nějaký download manažer, který umí obnovit spadlé připojení, např. Flash Get, když to spadlo ve stahování ve Firefoxu, tak s tím už asi nic udělat nejde

PříspěvekNapsal: ned kvě 21, 2006 16:24
od BigAnonym
Nojo, tak já teda začnu stahovat znova. A to už jsem měl nastahováno 7 hodin :| . Mám strašně pomalé připojení

PříspěvekNapsal: ned kvě 21, 2006 19:33
od PCMark
BigAnonym píše:Nojo, tak já teda začnu stahovat znova. A to už jsem měl nastahováno 7 hodin :| . Mám strašně pomalé připojení

a pokud nemáte nějakou novou dobrou grafiku, tak doporučuji radši stahnout nějakou starší verzi 3DMarku a taky zabiraji miň

PříspěvekNapsal: pon kvě 29, 2006 19:16
od BigAnonym
PCMark píše:
BigAnonym píše:Nojo, tak já teda začnu stahovat znova. A to už jsem měl nastahováno 7 hodin :| . Mám strašně pomalé připojení

a pokud nemáte nějakou novou dobrou grafiku, tak doporučuji radši stahnout nějakou starší verzi 3DMarku a taky zabiraji miň


No, mám nVIDIA GeForce 6600 GT původně 500/900 na test jsem jí vytáhnul na 582/1000 ale stejně jsem dal něco pod tři tisíce bodů.

PříspěvekNapsal: pon kvě 29, 2006 19:19
od PCMark
myslím že je ten vysledek je v pořadku a na těch 582/1000 by mohla jet pořád a ne je na testy :D

PříspěvekNapsal: úte čer 06, 2006 21:50
od BigAnonym
PCMark píše:myslím že je ten vysledek je v pořadku a na těch 582/1000 by mohla jet pořád a ne je na testy :D


Bohužel ne. Na těch 582 se často zasekne a test se mi povedl celý dokončit až na potřetí. Nyní jí mám na 558/1000 a drží napsrosto v pořádku.

PříspěvekNapsal: sob srp 12, 2006 19:45
od PCMark
vaše výsledky v 3DMarcích prosím pište zde:

http://pcmark.info/viewtopic.php?t=284

PříspěvekNapsal: úte srp 29, 2006 16:38
od Míra
Stáhnul jsem si 3D Mark 06 a nejde mi spustit instalace :( Nevíte čím to je ?

PříspěvekNapsal: ned zář 03, 2006 10:00
od mozek007
PCMark píše:
BigAnonym píše:Hmm, tak jsem si to chtěl stáhnout a v 481 MB mi spadnul net. Stahoval jsem to přes Firefox. Takže mi zbyl soubor 3DMark06_v102_installer.exe.part
který má 481 MB a nevím, jak to teď dostahovat. Firefox to vždycky začne stahovat celý znova :cry:

Nevíte prosím někdo, co s tím?

chtělo by to příště stahovat přes nějaký download manažer, který umí obnovit spadlé připojení, např. Flash Get, když to spadlo ve stahování ve Firefoxu, tak s tím už asi nic udělat nejde

Jde to. Někde na internetu jsem četl návod, že staří stáhnou d. manager a pak přejmenovat koncovku part na koncovku toho managera. Teť nevím jakou :-( a soubor normálně otevřít v download manageru. Manager se zeptá na odkaz odkud se to stahovalo (sámo to nenajde) a pak vesele pokračuje.

PříspěvekNapsal: úte zář 05, 2006 21:47
od zener
mozek007 píše:Jde to. Někde na internetu jsem četl návod, že staří stáhnou d. manager a pak přejmenovat koncovku part na koncovku toho managera. Teť nevím jakou :-( a soubor normálně otevřít v download manageru. Manager se zeptá na odkaz odkud se to stahovalo (sámo to nenajde) a pak vesele pokračuje.

Mel by to dat kazdej... Data jako data. Overi soubor a jede ;)

Jde jeste o to, jestli zdrojovy soubor umoznuje pokracovat ve stahovani :lol:

hadanka

PříspěvekNapsal: čtv říj 12, 2006 08:34
od Anonymous
nevite nahodou kde by se daly stahnout ovladace na geforce go 7600??jsem z toho jelen...a taky vyhlasuji hlasovani o spravny vysledek:-)...AMILO pi1556, Intel Core 2 Duo 1,83GHz, 1024 ram, 120 gb hdd...a samozrejme GeForce Go 7600 256 Mb...az stahnu tu vec, tak take napisu...jen jestli se to vubec vyplati stahovat...

problém s PC

PříspěvekNapsal: stř říj 18, 2006 08:30
od Anonymous
mám problém s PC. Složil jsem si sestavu: AMD Athlon64 3800+ AM2, 2x 512 Ram DDR II.800MHz, geForce 7600GT silent Gigabyte 128 DDR III. do PCIex, MB GIGABYTE M55S-S3 nF550 AM2, DDR2,..... , 400w zdroj ATX, DVD vypalovačka LG, HDD WD 250GB s 16mb cache SATA II., Problém je v tom, že když zapnu nějakou náročnější hru na grafiku (např. NFS Most Wanted, Hvězdnou pěchotu., ... ) tak mi zamrzne kompletně celý komt. Testoval jsem vše a vypadá to na grafickou kartu. Drivery nové drivery nepomohly. Sranda je v tom, že to běží na jiném PC., Co s tím? Dík.

Re: problém s PC

PříspěvekNapsal: stř říj 18, 2006 09:00
od zener
Jochen píše:mám problém s PC. Složil jsem si sestavu: AMD Athlon64 3800+ AM2, 2x 512 Ram DDR II.800MHz, geForce 7600GT silent Gigabyte 128 DDR III. do PCIex, MB GIGABYTE M55S-S3 nF550 AM2, DDR2,..... , 400w zdroj ATX, DVD vypalovačka LG, HDD WD 250GB s 16mb cache SATA II., Problém je v tom, že když zapnu nějakou náročnější hru na grafiku (např. NFS Most Wanted, Hvězdnou pěchotu., ... ) tak mi zamrzne kompletně celý komt. Testoval jsem vše a vypadá to na grafickou kartu. Drivery nové drivery nepomohly. Sranda je v tom, že to běží na jiném PC., Co s tím? Dík.

Vyzkousej, jestli se toci vsechny vetraky... Zkratka jestli se neco neprehriva... Konkretne grafika ;)

Přetaktovat CORE DUO ??

PříspěvekNapsal: pát lis 17, 2006 01:21
od Anonymous
Tady píšete že to potřebuje nejmíň 2,5 ghz to znamená že když mam Intel Core 2 duo že mi to nepůjde?? jak si ho mam přetaktovat treba na 3 ghz mam Core 2 duo E6400 mam ho dobre chlazenej kolem 34°C

mam to ale delo

PříspěvekNapsal: úte lis 21, 2006 21:22
od Anonymous
Hmmm super pevny disc!!! :lol: