Asus P5K PRO

Diskuze o základních deskách, nastavení biosu, flashování biosu apod.

Moderátoři: Awast, Moderátoři

Asus P5K PRO

Příspěvekod Anonymous v sob srp 02, 2008 09:39

Resim problem s touto deskou v CPU-Z mi to ukazuje ze mam nasobic 6x a sem tam nabehne na 9x
pri zapnuti nejake hry kdyz to shodim do woken tak je tam 9x. Je to nastavenim BIOSU mam vse na AUTO? Procesor E8400 ,Pameti 4G 800.
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Asus P5K PRO

Příspěvekod Sedlo v sob srp 02, 2008 11:30

Nejspíše máš zaplou nějakou šetřící utilitu která když je procesor nevytížen tak mu sníži frekvenci a skrouchne napájení aby tolik netopil a méně žral.
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:
Uživatelský avatar
Sedlo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1668
Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Bydliště: České Budějovice

Re: Asus P5K PRO

Příspěvekod patap v sob srp 02, 2008 15:38

EIST...
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|
Uživatelský avatar
patap
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 1362
Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Bydliště: 3nec

Re: Asus P5K PRO

Příspěvekod Sedlo v sob srp 02, 2008 17:39

Přesně tak
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:
Uživatelský avatar
Sedlo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1668
Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Bydliště: České Budějovice

Re: Asus P5K PRO

Příspěvekod Rudy v ned srp 17, 2008 00:27

Videl si reklamu Asus na P5Q??? tato doska je specialna v tom..ze ked nejaky hardware pouzivas minimalne..tak dava mu iba tolko "stavy" kolko potrebuje...Preto je to ekologicka doska lebo tym to setri energiu..Ale vecsina dosiek uz zmensuje nasobic procesoru aby setrila energiu a aby ti tak nehrialo v bedni...ale myslim ze sa to da vypnut v biose..tak sa s tym skus pohrat...a inac ako si spokojny s tou doskou?? cem ju tiez kupit..
PC: Intel Celeron 2.8 , Inno 3D GF7300GT , Apacer 1GB , 120GB
NB: Intel dual-core T2330 (1,6) , Intel GMA X3100 , 1GB , 120GB
Uživatelský avatar
Rudy
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 25
Registrován: stř črc 23, 2008 16:00

Re: Asus P5K PRO

Příspěvekod Pockmat v pát zář 05, 2008 13:37

Já ji budu mít taky, též by mě zajímalo, jestli je OK. Měl jsem předchozí model P5K-E a 2x jsem ji reklamoval.
Význam věcí neleží ve věcech samotných, ale v našem přístupu k nim.
Být, znamená, být vnímán.
Kdo chce vědět, musí se zeptat.
Uživatelský avatar
Pockmat
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 432
Registrován: stř zář 20, 2006 19:30
Bydliště: Brno

Re: Asus P5K PRO

Příspěvekod Maarvin v sob zář 06, 2008 09:05

Snižování násobiče je utilita Intelu, to je normální. To, o čem mluví Rudy, je Asus EPU, to je něco jiného a navíc to má až deska P5Q.

Rudy, Pockmat: Osobně bych před P5K Pro preferoval P5Q Pro, má novější chipset P45, a je asi jen o 200 dražší. S tou reklamací je to divný, jednou se stát může, ale 2x? U Asusu dost nezvyklý...
[ Intel E6750 2,66@3,4 Ghz + Scythe Ninja ][ Asus P5K Premium ][ 2x2 GB A-data @850Mhz CL5 ][ Gigabyte 8800GTS 512MB@760/1840/2270 ][ WD Raptor 74 GB + Samsung F1 750GB ][ Enermax Big Chakra + Enermax Liberty 620W ][ Asus DRW-20B1LT + Sony DDU1615S ][ Sound Blaster X-Fi XtremeGamer + Creative Inspire P5800 ][ HP LP2475w ][ MS Natural 4000 + MS Wireless Explorer ][Win XP Pro]
Uživatelský avatar
Maarvin
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 399
Registrován: pát čer 22, 2007 07:43
Bydliště: kousek od Prahy

Re: Asus P5K PRO

Příspěvekod Pockmat v sob zář 06, 2008 10:22

Nj. Co se dá dělat. Včera jsem přitáhnul počítač a mám tam verzi PRO a zatím OK. Tak uvidím. Taky mně vyměnili zdroj. :|
Význam věcí neleží ve věcech samotných, ale v našem přístupu k nim.
Být, znamená, být vnímán.
Kdo chce vědět, musí se zeptat.
Uživatelský avatar
Pockmat
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 432
Registrován: stř zář 20, 2006 19:30
Bydliště: Brno

Re: Asus P5K PRO

Příspěvekod patap v sob zář 06, 2008 11:54

Tyhle šetřící utility jdou samozřejmě vypnout..V BIOSu.
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|
Uživatelský avatar
patap
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 1362
Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Bydliště: 3nec

Re: Asus P5K PRO

Příspěvekod Anonymous v úte kvě 05, 2009 22:01

náhodou, jen takový blbý dotaz, nikde se toho nemůžu dohledat, a už se mi nechce, umí tahle deska SATA II
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Asus P5K PRO

Příspěvekod Camazoo v stř kvě 06, 2009 14:36

ano
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *
Uživatelský avatar
Camazoo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1236
Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Bydliště: Zlín

Re: Asus P5K PRO

Příspěvekod apacheba v čtv črc 02, 2009 09:45

Rudy píše:Videl si reklamu Asus na P5Q??? tato doska je specialna v tom..ze ked nejaky hardware pouzivas minimalne..tak dava mu iba tolko "stavy" kolko potrebuje...Preto je to ekologicka doska lebo tym to setri energiu..Ale vecsina dosiek uz zmensuje nasobic procesoru aby setrila energiu a aby ti tak nehrialo v bedni...ale myslim ze sa to da vypnut v biose..tak sa s tym skus pohrat...a inac ako si spokojny s tou doskou?? cem ju tiez kupit..

Nechapem, ako sa ho mozes pytat take veci, ci je spokojny s tou doskou, ked ani netusi, co ta doska robi, kupi si dosku prave urcenu na setrenie v idle, a jemu to vadi ... dalsi koment asi zbytocny,
apacheba
 

Re: Asus P5K PRO

Příspěvekod snupyyk v ned led 31, 2010 20:48

Anonymous píše:Resim problem s touto deskou v CPU-Z mi to ukazuje ze mam nasobic 6x a sem tam nabehne na 9x
pri zapnuti nejake hry kdyz to shodim do woken tak je tam 9x. Je to nastavenim BIOSU mam vse na AUTO? Procesor E8400 ,Pameti 4G 800.


prosimte umis flaschovat bios-.............
snupyyk
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: ned led 31, 2010 20:42

Re: Asus tueg - vm

Příspěvekod tommas v ned srp 28, 2011 12:07

co to je do boha za oznaceni? vi to nekdo?
tommas
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: ned srp 28, 2011 11:58


Zpět na Základní desky

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron