DDR3

Problematika SDRAM, DDR SDRAM, DDR2 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další

Moderátoři: Awast, Moderátoři

DDR3

Příspěvekod NSBM v pát srp 15, 2008 08:16

ahoj.. doporucte mi dobre (cenove prijatelne) pameti DDR3 prosim

stacily by tyhle?? http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 21Y50AKIHW




diky
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek
Uživatelský avatar
NSBM
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 659
Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Bydliště: pardubice

Re: DDR3

Příspěvekod Sedlo v pát srp 15, 2008 08:40

Ty jo, já dneska jít do DDR3 tak si koupím nějakou s vyšší frekvencí aby byly alespoň o trochu rychlejší než starší DDR2, co jsem tak koukal na testy tak je výkonostní rozdíl od 1600MHz+ takže bych šel asi to tihle http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 21Y50AKJ6C
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:
Uživatelský avatar
Sedlo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1668
Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Bydliště: České Budějovice

Re: DDR3

Příspěvekod Rudy v ned srp 17, 2008 00:37

Tak ja som priaznivec A-Data tak by som bral tieto... http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 21Y50AKIHU
PC: Intel Celeron 2.8 , Inno 3D GF7300GT , Apacer 1GB , 120GB
NB: Intel dual-core T2330 (1,6) , Intel GMA X3100 , 1GB , 120GB
Uživatelský avatar
Rudy
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 25
Registrován: stř črc 23, 2008 16:00

Re: DDR3

Příspěvekod bk2601 v pon srp 25, 2008 21:08

Já sem stále na DDR2,z několika důvodů,nejzásadnější je asi ten že ten že paměti DDR3 jsou docela drahé, a ten výkon není zase tak znát jako při upgradování CPU či GK,proto jsou pro mě tyhle ramky úplně zbytečné.Navíc s AMD nedosáhnu frequenci zběrnice 1600Mhz.Další je ten že moje deska to nepodporuje.
Ramky mám tyto a jsem nad míru spokojen http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=49801 (Xp 32bitu viz podpis)
Cpu:Amd Atlhlon 6000+ @ 3.27 Ghz,Ram 3,25Gb EE 800Mhz, Gk 2x Sli nVidia GeForce 7950Gt,MB Gigabyte M57S4-SLi,HDd Samsung 2x250Gb 16 MB cache; Sound Creative Labs Sound Blaster X-FI Extreme Audio ;Repro Logitech x530;Zdroj CoolMaster Real Power M620 620 W
Uživatelský avatar
bk2601
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 85
Registrován: úte črc 15, 2008 12:55
Bydliště: Prostejov

Re: DDR3

Příspěvekod NSBM v úte srp 26, 2008 05:54

jj ale na BlackOps (zakladni desku) mam jen DDR3 :-)
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek
Uživatelský avatar
NSBM
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 659
Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Bydliště: pardubice

Re: DDR3

Příspěvekod bk2601 v úte srp 26, 2008 11:34

To máš potom blbý,ale v případě že si ji teprve chystáš koupit,vezmi si raději desku,které podporuje oboje :)
Cpu:Amd Atlhlon 6000+ @ 3.27 Ghz,Ram 3,25Gb EE 800Mhz, Gk 2x Sli nVidia GeForce 7950Gt,MB Gigabyte M57S4-SLi,HDd Samsung 2x250Gb 16 MB cache; Sound Creative Labs Sound Blaster X-FI Extreme Audio ;Repro Logitech x530;Zdroj CoolMaster Real Power M620 620 W
Uživatelský avatar
bk2601
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 85
Registrován: úte črc 15, 2008 12:55
Bydliště: Prostejov

Re: DDR3

Příspěvekod NSBM v úte srp 26, 2008 13:14

bk2601 píše:To máš potom blbý,ale v případě že si ji teprve chystáš koupit,vezmi si raději desku,které podporuje oboje :)


za "blbe" to rozhodne nepovazuji :-) cetl jsi o ni? :-) tesim se na ni jak drak.. stejne jednou DDR3 nastoupi :-)
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek
Uživatelský avatar
NSBM
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 659
Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Bydliště: pardubice

Re: DDR3

Příspěvekod bk2601 v úte srp 26, 2008 22:39

O ní sem nečetl,takže o ní vím minimum,jednou nastoupí,ale to budou na cenové hranici asi jako teď ddr2.
Cpu:Amd Atlhlon 6000+ @ 3.27 Ghz,Ram 3,25Gb EE 800Mhz, Gk 2x Sli nVidia GeForce 7950Gt,MB Gigabyte M57S4-SLi,HDd Samsung 2x250Gb 16 MB cache; Sound Creative Labs Sound Blaster X-FI Extreme Audio ;Repro Logitech x530;Zdroj CoolMaster Real Power M620 620 W
Uživatelský avatar
bk2601
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 85
Registrován: úte črc 15, 2008 12:55
Bydliště: Prostejov

Re: DDR3

Příspěvekod zener v stř srp 27, 2008 01:14

Kdyby nebylo "blaznu" jako je NSBM a nekupovali by ty nejnovejsi - a vetsinou take predrazene - novinky, byly bychom o 10 let zpatky. Takze... NSBM, bez to DDR3 :D
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru
Uživatelský avatar
zener
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2766
Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

Re: DDR3

Příspěvekod NSBM v stř srp 27, 2008 05:56

:D :skul: :D
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek
Uživatelský avatar
NSBM
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 659
Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Bydliště: pardubice

Re: DDR3

Příspěvekod Mescalamba v stř srp 27, 2008 12:02

http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 21Y50ALJ6D

Když už chceš DDR3, btw. tyhle OCZ jdou i slušně přetaktovat pokud vim. cca 1800 MHz. A nebo se mrkni na net po ramkách co jdou dobře taktovat a jsou levný, nějaký se taky najdou. Nebo popřípadě, vem ty cos uvažoval a časem si prostě kup lepší. Akorátže s 1066 a těma latencema budeš mít nižší výkon, než s DDR2, což je škoda..
Mescalamba
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 37
Registrován: úte srp 26, 2008 17:00

Re: DDR3

Příspěvekod NSBM v stř srp 27, 2008 13:03

Sedlo píše:Ty jo, já dneska jít do DDR3 tak si koupím nějakou s vyšší frekvencí aby byly alespoň o trochu rychlejší než starší DDR2, co jsem tak koukal na testy tak je výkonostní rozdíl od 1600MHz+ takže bych šel asi to tihle http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 21Y50AKJ6C



koupim tyhle :-)
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek
Uživatelský avatar
NSBM
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 659
Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Bydliště: pardubice


Zpět na Paměti

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron