Připojení belkin n

Zapojení a zabezpečení sítí, bezdrátové sítě a internet, VOIP telefonie

Moderátoři: maestro, Moderátoři

Připojení belkin n

Příspěvekod Návštěvník v sob lis 15, 2008 01:13

Nemá někdo zkušenost s připojením tohoto routeru :?: :?:
Mám připojení od UPC(modem přes kabelovku) a když připojim belkin mezi PC a modem,tak na routeru všechny kontrolky signalizují spojení mezi zařízeními ok,jen bliká "nelze se připojit k internetu".
Přes starší router to jede v pohodě.Ten je ale bez wifi, jinak bych neměnil. :(

díky za každou radu
Návštěvník
 

Re: Připojení belkin n

Příspěvekod zener v sob lis 15, 2008 02:50

Zrejme jsi spatne napsal nadpis. Belkin N je na oznaceni docela malo... Napis presny nazev sveho routeru, a pak to budeme resit.
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru
Uživatelský avatar
zener
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2766
Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

Re: Připojení belkin n

Příspěvekod Návštěvník v sob lis 15, 2008 09:30

Přesně:
BELKIN N WIRELESS ROUTER
Model no:F5D8233-4V3
Návštěvník
 

Re: Připojení belkin n

Příspěvekod zener v sob lis 15, 2008 12:19

Co vsechno mas a nemas zapojene? Trochu vic se rozepis. Nastavoval jsi nejak router? Predpokladam, ze kabely mas zapojene spravne...
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru
Uživatelský avatar
zener
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2766
Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

Re: Připojení belkin n

Příspěvekod Návštěvník v sob lis 15, 2008 13:24

Připojení od UPC...modem MOTOROLA model:585100E...router BELKIN N.
Propojení dle návodu:modem-->do wan na routteru-->lan1 do PC kabelem.
Na routeru se zobrazí,že spojení mezi vším je ok,jen se to nechce připojit k internetu.

Jelikož jsem lama,tak jsem nikde nic nenastavoval.Jenom dle přiloženého cd automatickou konfiguraci.
Návštěvník
 

Re: Připojení belkin n

Příspěvekod zener v sob lis 15, 2008 15:23

Zadej do prohlizece adresu http://192.168.2.1/, cimz by se melo otevrit nastaveni routeru.

Pokud to nejde otevrit, nastav v pocitaci IP adresu na 192.168.2.10, maska: 255.255.255.0 a brana: 192.168.2.1.
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru
Uživatelský avatar
zener
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2766
Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

Re: Připojení belkin n

Příspěvekod Návštěvník v sob lis 15, 2008 16:11

Díky za rady...už to jede.
Jsem fakt lama...já vypnul jen avast a zapomněl na bránu firewall.
Vše jsem vypnul,resetoval belkina a ouha...jde to.
Už se přes to dostanu na net,tak kouknu na nastavení na webu a zkusím zapojovat dál přes wifi.
Návštěvník
 

Re: Připojení belkin n

Příspěvekod zener v sob lis 15, 2008 18:09

Az tak bych to neuspechal. Ono je sice super, ze to jde, ale s vyplym antivirem, vyplym firewallem a nezabezpecenou wifi siti bude Tvuj pocitac jako nahaty na Sibiri :D
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru
Uživatelský avatar
zener
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2766
Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

Re: Připojení belkin n

Příspěvekod newer v čtv pro 18, 2008 15:34

zener píše:Zadej do prohlizece adresu http://192.168.2.1/, cimz by se melo otevrit nastaveni routeru.

Pokud to nejde otevrit, nastav v pocitaci IP adresu na 192.168.2.10, maska: 255.255.255.0 a brana: 192.168.2.1.


mám podobný problém s tímhle zařízením a připojením netu přes wifi.. nemůžu se vůbec dostat do netového rozhraní routeru:/ Přes kabel net jede..
newer
 

Re: Připojení belkin n

Příspěvekod zener v čtv pro 18, 2008 15:36

Prvotni nastaveni routeru je nutne provest pres kabel.
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru
Uživatelský avatar
zener
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2766
Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

Re: Připojení belkin n

Příspěvekod newer v čtv pro 18, 2008 15:38

sem trochu víc lama.. dostal sem k tomu i instal cd ale to mi píše že mám špatné spojení s routerem
newer
 

Re: Připojení belkin n

Příspěvekod Návštěvník v čtv pro 18, 2008 15:41

newer píše:sem trochu víc lama.. dostal sem k tomu i instal cd ale to mi píše že mám špatné spojení s routerem

každopádně..net mi přes něho jede..ale wifi nefárá..lépeřečeno fárá, ale noťas se mi na ní nepřipojí
Návštěvník
 

Re: Připojení belkin n

Příspěvekod zener v čtv pro 18, 2008 17:33

CD je prakticky k nicemu. Konfiguruj to pres webove rozhrani. Jak jsem psal vyse.
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru
Uživatelský avatar
zener
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2766
Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

Re: Připojení belkin n

Příspěvekod Návštěvník v pát pro 19, 2008 03:39

zener píše:CD je prakticky k nicemu. Konfiguruj to pres webove rozhrani. Jak jsem psal vyse.


To jsem jaksi pochopil,ale já se na to webové rozhraní nedostanu.. nepustí mě to..... jinak už bych to dávno měl, to je právě můj problém.. nvm jak se do něho dostat:(
192.168.2.1 nefara
Návštěvník
 

Re: Připojení belkin n

Příspěvekod zener v pát pro 19, 2008 19:19

Podivej se do nastaveni site v pocitaci, opis si IP adresu vychozi brany a tuto adresu zadej do prohlizece.
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru
Uživatelský avatar
zener
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2766
Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

Re: Připojení belkin n

Příspěvekod Návštěvník v sob pro 20, 2008 01:26

zener píše:Podivej se do nastaveni site v pocitaci, opis si IP adresu vychozi brany a tuto adresu zadej do prohlizece.

hm..to mi moc nepomůže nebo jo..? to snad když zadám tak nejdu na belkina, ale na modem od upc..?:/ Každopádně ani tohle ip mi však nejede..
Návštěvník
 

Re: Připojení belkin n

Příspěvekod zener v sob pro 20, 2008 15:56

To my Ti nepovime, kam se dostanes. Kdybys popsal trochu svoji sit...
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru
Uživatelský avatar
zener
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2766
Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

Re: Připojení belkin n

Příspěvekod Návštěvník v pon pro 22, 2008 03:44

od upc modem motorola SB5101E---> router Belkin G F5D7230-4 ----> síťově připojené pc(net jede- původní MAC adresa)
----> wifi- noťas.. nejde

nejde mi dokončit ani snadná instalace z přiloženého CD, píše to že není komunikace mezi routerem a pc:(
nejde ani webové rozhraní.. vůbec mi to nenačte stránku..
btw: jednou se mi to povedlo zprovoznit pomocí te snadné instalace,ale bez hesla.. Pak už sem to nenahodil ani za ****.. každopádně jak router zapnu tak se mi na noťasu ukáže ta síť,ale nedá se do ní připojit
Návštěvník
 

Re: Připojení belkin n

Příspěvekod zener v pon pro 22, 2008 15:53

Odpoj internet a k pocitaci (nebo notebooku) pripoj pomoci kabelu router a postupuj podle informaci, ktere jsem popsal...
zener píše:Zadej do prohlizece adresu http://192.168.2.1/, cimz by se melo otevrit nastaveni routeru.

Pokud to nejde otevrit, nastav v pocitaci IP adresu na 192.168.2.10, maska: 255.255.255.0 a brana: 192.168.2.1.
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru
Uživatelský avatar
zener
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2766
Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

Re: Připojení belkin n

Příspěvekod Návštěvník v úte pro 23, 2008 02:58

O% efekt:( sosnul už sem si i jiný program na tu snadnou instalaci.. vypíše mi to ale error.. (ERROR: Unable to locate and load Drivers]
Návštěvník
 

Další

Zpět na Sítě a internet

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous, Bing [Bot] a 1 návštěvník

cron