integrovaná zvuková karta

Ovladače grafických karet, ovladače zvukových karet, ovladače tiskáren apod. ke stažení, nastavení ovladačů a řešení problémů s ovladači

Moderátoři: ladarozan, Zdenek, Pockmat, Moderátoři

integrovaná zvuková karta

Příspěvekod Wickerman00 v úte pro 30, 2008 12:37

Dá se instalovat interní zvuková karta do PC kde je integrovaná zvukovka? Nebude se to hádat? Pořídil jsem si 5.1 sestavu reproduktorů a nemohu ji zapojit do integrované zvukovky.
Wickerman00
 

Re: integrovaná zvuková karta

Příspěvekod zener v úte pro 30, 2008 13:32

Hadat se to zrejme bude. Ale neni problem vypnout integrovanou zvukovou kartu primo v BIOSu.
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru
Uživatelský avatar
zener
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2766
Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

Re: integrovaná zvuková karta

Příspěvekod kapak v pon úno 02, 2009 11:44

ahoj mam problem mam integrovanou zvukovku ale kdyz ji nainstaluju tak mi nejde mam totiz i normalni zvukovku v pc ale nevim co mam delat aby mi sla ta integrovana poradis mi prosim
kapak
 

Re: integrovaná zvuková karta

Příspěvekod zener v pon úno 02, 2009 12:44

kapak: Vyndej z PC tu normalni zvukovou kartu.
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru
Uživatelský avatar
zener
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2766
Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

Re: integrovaná zvuková karta

Příspěvekod kapak v úte úno 03, 2009 01:57

aaaa díky to mě nenapadlo
kapak
 

Re: integrovaná zvuková karta

Příspěvekod Anonymous v pát bře 27, 2009 09:25

Ahoj mam problem.nedavno sem musel preinstalovat windousi a od ty doby me nejde zvuk,jelykoz nemam instalacni cd.vym ze je integrovana.ale vyc nevym,jaky ma oznaceni.zakladovka ma oznaceno RC 410-M REV:1.1 dik za pomoc.
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: integrovaná zvuková karta

Příspěvekod zener v pát bře 27, 2009 15:19

PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru
Uživatelský avatar
zener
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2766
Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

Re: integrovaná zvuková karta

Příspěvekod Mystic1116 v ned dub 05, 2009 10:58

Mam problém.Mam integrovanou zvukovku,jde mi i zvuk 5.1.Ale když napojim sluchátka s microfonem a přepnu z 5.1 na sluchátka a promluvim do microfonu,tak se slišim a když se to snažim nastavit,mam tam spětnou vazbu a nejde eliminovat.Poradí mi někdo?
Mystic1116
 

Re: integrovaná zvuková karta

Příspěvekod Anonymous v pát kvě 15, 2009 18:04

ahoj mám problemek nefunguje mi zvuková karta??nevíte čím to může být??
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: integrovaná zvuková karta

Příspěvekod zener v pát kvě 15, 2009 18:47

zuzíčeeek: Je to rozbity :D Podivej se do spravce zarizeni, jestli mas nainstalovane ovladace.
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru
Uživatelský avatar
zener
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2766
Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

Re: integrovaná zvuková karta

Příspěvekod Anonymous v ned čer 14, 2009 12:31

Muzete mi nekdo poradit mam integrovanou kartu nainstaloval jsem si ovladače od realteku a mam repro5.1 genius ale problem je ten ze mi subwoofer nejde jak by mnel jde dost utlumene ale kdyz to dam k brachovi na pc tak to duni jak ma nevite cim by to mohlo byt myslel jsem si ze to bude wofrem ale u brachy to jelo ovladače jsem stahnul nove a taky ne a myslel jsem ze to je ta karta ale to by pak neslo asi nic a ono jde jen subwoofer malo tak uz nevim jestli to nemuze byt spatnym ovladacem
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23


Zpět na Ovladače

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron