Ovladač na zakladní desku

Ovladače grafických karet, ovladače zvukových karet, ovladače tiskáren apod. ke stažení, nastavení ovladačů a řešení problémů s ovladači

Moderátoři: ladarozan, Zdenek, Pockmat, Moderátoři

Ovladač na zakladní desku

Příspěvekod Packa18 v úte úno 10, 2009 08:19

Dobrý den chtěl bych poprosit jestli by mi nědo nemohl pomoct nalézt ovladač k zakladní desce
CLEVO Co. M360S Mockrát děkuji za pomoc všem
Packa18
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: úte úno 10, 2009 08:17

Re: Ovladač na zakladní desku

Příspěvekod zener v úte úno 10, 2009 19:56

PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru
Uživatelský avatar
zener
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2766
Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

Re: Ovladač na zakladní desku

Příspěvekod Packa18 v stř úno 11, 2009 10:26

Díky moc když jsem včera byl na jejich stránkách nechtělo mi to nic načíst dnes už to šlo díky za pomoc :ups:
Packa18
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: úte úno 10, 2009 08:17

Re: Ovladač na zakladní desku

Příspěvekod Kapík v pát úno 13, 2009 02:26

Ahoj mohl bych prosím poprosit o ovladače na základní desku:
ECS RC415ST-PM
Moc děkuji předem
Kapík
 

Re: Ovladač na zakladní desku

Příspěvekod zener v pát úno 13, 2009 15:05

Kapík: Tvuj model neni na oficialnich strankach vyrobce podporovan.
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru
Uživatelský avatar
zener
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2766
Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

Re: Ovladač na zakladní desku

Příspěvekod Kapík v ned úno 22, 2009 16:07

A co to znamená že jako mam něco nelegalního?Nebo co?že mam falšovanej PC?
Kapík
 

Re: Ovladač na zakladní desku

Příspěvekod zener v ned úno 22, 2009 16:58

Nene, to vubec ne. Mas starou zakladni desku, kterou uz vyrobce neodporuje.
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru
Uživatelský avatar
zener
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2766
Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

Re: Ovladač na zakladní desku

Příspěvekod patap v úte úno 24, 2009 12:06

|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|
Uživatelský avatar
patap
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 1362
Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Bydliště: 3nec

Re: Ovladač na zakladní desku

Příspěvekod Kapík v pát úno 27, 2009 11:17

JJ to je ono to co potřebuju díky moc jste fakt borci
Mooooooooc díky
Kapík
 

Re: Ovladač na zakladní desku

Příspěvekod NSBM v pát úno 27, 2009 11:40

zener píše:Nene, to vubec ne. Mas starou zakladni desku, kterou uz vyrobce neodporuje.


NEODPORUJE? :ups: :lool: :D ;) :smt046 :lock:
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek
Uživatelský avatar
NSBM
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 659
Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Bydliště: pardubice

Re: Ovladač na zakladní desku

Příspěvekod Kapík v pát úno 27, 2009 21:48

Věříš že sem si tý chyby ani nevšiml já to přečetl jako kdyby to bylo napsaný spravně (nepodporuje) nejsem všímavý člověk já i chyby čtu správně :-D
Kapík
 

Re: Ovladač na zakladní desku

Příspěvekod Anonymous v čtv črc 09, 2009 15:13

ahoj, mohli byste mi pls. sehnat ovladače pro acer EM61SM/EM61PM ? Moc potřebuji. Díky
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23


Zpět na Ovladače

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous a 1 návštěvník

cron