Stránka 1 z 1

opera a alfacomp.cz

PříspěvekNapsal: pát čer 19, 2009 09:16
od bandolier.wz
zhruba od 12.6.09 mi nefunguje operace s kosikem - je tam stale stejne zbozi,at delam co delam
zkusil jsem procistit cookies ,historii a cache =nic nezabira
v IE8 a FF funguje

mate nekdo stejny problem?

OPERA 9.64
WIN XP PRO 32bit

Re: opera a alfacomp.cz

PříspěvekNapsal: pát čer 19, 2009 10:56
od zener
Zkousel jsem to ted v Opere 9.64 na Windows 7 Ultimate a funguje bez problemu. Operu mam v naprosto defaultnim nastaveni - zadne zmeny nastaveni, zadne pluginy, nic.

Re: opera a alfacomp.cz

PříspěvekNapsal: pát čer 19, 2009 12:33
od bandolier.wz
pomohlo az rucni smazani cookies4.dat ze slozky
C:\Documents and Settings\JANNOVÁK\Data aplikací\Opera\Opera\profile