FATALNY PROBLEM S C++

Programovací jazyky, grafika, tvorba webu, SEO, programy pro práci s webem, vyhledávače

Moderátor: Moderátoři

FATALNY PROBLEM S C++

Příspěvekod luigi693 v ned čer 28, 2009 21:16

dobry den. mam velky problem s programovacim jazykom C++ pri kompilacii hoci akeho zdrojoveho kodu mi vyhodí chybu... viz priložení obrazok :down: už som z toho zufali.. skušal som asi včetky verzie programu a nepomohlo...
Přílohy
problem s kompilaciu.jpg
problem s kompilaciu.jpg (87.13 KiB) Zobrazeno 10135 krát
CoolerMaster Elite RC330 * Seasonic S12II 500W * Asus P5QL PRO P43 * Intel C2D E7200@3,26GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus EAH 4870 * KingStone HyperX 800 2x2GB * HDD Seagate Baracuda 320GB
SAMSUNG 2253LW 8000:1, 2ms GTG
Windows Vista Ultimate 32 * Vista inspirat index 5,9
Uživatelský avatar
luigi693
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 208
Registrován: pon čer 08, 2009 20:23
Bydliště: Slovensko

Re: FATALNY PROBLEM S C++

Příspěvekod zener v ned čer 28, 2009 21:40

Neni to sice prima rada, ale nechapu, jak nekdo muze pouzivat DevC++, podle me je to nejhorsi "vyvojove prostredi", pokud se tomu tak da vubec rikat :D

Doporucil bych Ti klasicke Visual Studio. Microsoft ma i tzv. Express Edici (zdarma ke stazeni), ktera je sice dost orezana, ale pro vyuku bohate postacuje.
http://www.microsoft.com/express/product/default.aspx
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru
Uživatelský avatar
zener
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2766
Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

Re: FATALNY PROBLEM S C++

Příspěvekod luigi693 v pon čer 29, 2009 19:44

díki moc skusim... možno tomu presta hrabat ;)
CoolerMaster Elite RC330 * Seasonic S12II 500W * Asus P5QL PRO P43 * Intel C2D E7200@3,26GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus EAH 4870 * KingStone HyperX 800 2x2GB * HDD Seagate Baracuda 320GB
SAMSUNG 2253LW 8000:1, 2ms GTG
Windows Vista Ultimate 32 * Vista inspirat index 5,9
Uživatelský avatar
luigi693
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 208
Registrován: pon čer 08, 2009 20:23
Bydliště: Slovensko

Re: FATALNY PROBLEM S C++

Příspěvekod pc manik v úte čer 30, 2009 12:18

Ja když jsem používal Dev-C++ tak jsem měl uplně stejný problém,ale když jsem použil MS Visual Studio tak vše bylo v pohodě.
Uživatelský avatar
pc manik
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 334
Registrován: úte črc 22, 2008 13:51
Bydliště: Hradec Králové

Re: FATALNY PROBLEM S C++

Příspěvekod Lukyn 1811 v úte srp 04, 2009 20:20

Tak já tam vidím SVOREC místo STVOREC. Ale jestli ti to háže v každým kódu, tak než hledat příčinu asi bude opravdu rozumnější zvolit nějaký lepší prostředí.
Lukyn 1811
 

Re: FATALNY PROBLEM S C++

Příspěvekod NSBM v čtv srp 06, 2009 00:00

Anonymous2 píše:Tak já tam vidím SVOREC místo STVOREC. Ale jestli ti to háže v každým kódu, tak než hledat příčinu asi bude opravdu rozumnější zvolit nějaký lepší prostředí.


jj presne .. problem by melo vyresit poradne psani misto zbrkleho tukani :-)
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek
Uživatelský avatar
NSBM
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 659
Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Bydliště: pardubice


Zpět na Programování a web

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron