Stránka 1 z 1

Jak umístit obrázek mezi logo a banner ?

PříspěvekNapsal: čtv srp 20, 2009 16:12
od Anonymous
Dobrý den provozuji stránky http://seznamyfirem.cz/ a potřeboval bych umístit na těchto stránkách obrázek doprostřed nahoru mezi logo a baner. už jsem něco zkoušel v css jako background: url (../images/obrazek.gif) a v indexu div id nebo class, ale stále se mi to nějak nedaří. Byl bych moc rád, za vaše rady.

Re: Jak umístit obrázek mezi logo a banner ?

PříspěvekNapsal: čtv srp 20, 2009 17:57
od pcradic
co třeba to řešit tabulkou?

Re: Jak umístit obrázek mezi logo a banner ?

PříspěvekNapsal: pát srp 21, 2009 00:11
od zener
Kód: Vybrat vše
<div style="width:30%; float:left; text-align:left;">LOGO</div>
<div style="width:30%; float:left; text-align:center;">OBRAZEK</div>
<div style="width:30%; float:left; text-align:right;">BANNER</div>
<div style="clear:both;"><!-- --></div>

Re: Jak umístit obrázek mezi logo a banner ?

PříspěvekNapsal: pát srp 21, 2009 07:45
od Anonymous
Díky díky. Chtěl bych se zeptat zda by se to style dalo zapsat v css a zda použít id nebo class.
příklad s id:
<div id="logo"><LOGO</div>
<div id="obrazek"><OBRAZEK</div>
<div id="banner"><BANNER</div>
<div style="clear:both;"><!-- --></div> (tady nevím jak zapsat v css a co znamená to <!-- --> )

a v css:
#logo {
width : 30%;
float : left;
text-align : left;
}
#obrazek {
width : 30%;
float : left;
text-align : center;
}
#banner {
width : 30%;
float : left;
text-align : right;
}

#neco {
clear : both;
}

Moc děkuju za rady.

Re: Jak umístit obrázek mezi logo a banner ?

PříspěvekNapsal: pát srp 21, 2009 14:34
od zener
Jasne, ze se da pouzit id nebo class. Nastuduj si to treba zde
http://www.jakpsatweb.cz/css/css-tridy-class.html