ach jo

Ovladače grafických karet, ovladače zvukových karet, ovladače tiskáren apod. ke stažení, nastavení ovladačů a řešení problémů s ovladači

Moderátoři: ladarozan, Zdenek, Pockmat, Moderátoři

ach jo

Příspěvekod Anonymous v čtv zář 24, 2009 23:49

Ahoj. Jestli muzu poprosit o radu, tak.... notebook mi stale psal, ze mam malo mista na discu C. Tak jsem temer vse co se dalo proste prekopirovala na disc D, protoze ten byl temer prazdny. A rekla jsem si, ze to co mam prekopirovano muzu vymazat, ale vymazat to neslo. Temer nic. A ted mam plny jak disc C, tak disc D. Navic mi zmizela polovina ikon z obrazovky, musela jsem si nainstalovat nove icq a uz se bojim s tim cokoli delat. Ale disci jsou stale plne :? Mam si zavolat odbornika nebo to muzu jeste nejak vyresit sama... Alespon za precteni uz moc dekuji a kdyz poradite budu opravdu vdecna :)
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: ach jo

Příspěvekod Camazoo v čtv zář 24, 2009 23:56

no, doporučil bych schůzku s někým, kdo PC rozumí ;) Nemůžeš prostě vzít obsah systémového disku, přesunout ho na jiný oddíl a vymazat..takhle to nefunguje.
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *
Uživatelský avatar
Camazoo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1236
Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Bydliště: Zlín

Re: ach jo

Příspěvekod Anonymous v pát zář 25, 2009 12:16

Dik moc... Takze ja se uz do zadnej oprav poustet nebudu
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: ach jo

Příspěvekod NSBM v úte zář 29, 2009 12:46

ja bych rekl ze to klido muzem vyresit tady :-) je treba si jen osvetlit par zakladu "kopirovani souboru" :-) je zbytecne platit za nejaky servis (pokud tedy nemas kamarada ktery by to zaridil) ...

platit za to urcite neplat.. vyresime to klido tady :-) (jestli je to jeste aktualni)
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek
Uživatelský avatar
NSBM
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 659
Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Bydliště: pardubice

Re: ach jo

Příspěvekod Camazoo v úte zář 29, 2009 13:10

NSBM: já myslel toho kamaráda ;)
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *
Uživatelský avatar
Camazoo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1236
Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Bydliště: Zlín

Re: ach jo

Příspěvekod NSBM v úte zář 29, 2009 17:02

Camazoo píše:NSBM: já myslel toho kamaráda ;)


tak v tom pripade ok ;)
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek
Uživatelský avatar
NSBM
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 659
Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Bydliště: pardubice


Zpět na Ovladače

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron