Rozlišení monitoru

Zdroje, monitory, tiskárny, scanery, myši, klávesnice, zvukové karty, CD a DVD mechaniky a další

Moderátoři: Awast, Moderátoři

Rozlišení monitoru

Příspěvekod Anonymous v ned říj 04, 2009 14:54

Zdravím a prosím o radu. Mám na monitoru rozlišení 1680x1050, ale bohužel po jedné ze synečkových her jsem rozlišení musela nastavit na 1280x1024. Původní nefunguje...spodní lišta je rozjetá, ujely ikonky, jakoby se celá obrazovka roztáhla do stran. Nejde s tím hnout...teda já s tím nehnu. :oops: :D
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Rozlišení monitoru

Příspěvekod Sedlo v ned říj 04, 2009 16:30

pravým klik na plochu->vlastnosti->nastavení->rozlišení obrazovky nastav na tich 1680x1050
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:
Uživatelský avatar
Sedlo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1668
Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Bydliště: České Budějovice

Re: Rozlišení�onitoru

Příspěvekod Anonymous v ned říj 04, 2009 17:14

Díky,ale mi to tam prá� �funguje...zase mi naskočí ��z protažený � s�an. Dobrý je, až když dám to �zl�ení 1280x1�4.
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Rozlišení monitoru

Příspěvekod NSBM v ned říj 04, 2009 23:14

piste prosim bez diakritiky (mate nejake spatne kodovani) ...

nechapu v cem je problem??? drive jel monitor na rozliseni 1680 v poradku a ted nejede???
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek
Uživatelský avatar
NSBM
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 659
Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Bydliště: pardubice

Re: Rozlišení monitoru

Příspěvekod Anonymous v pon říj 05, 2009 08:36

NSBM píše:piste prosim bez diakritiky (mate nejake spatne kodovani) ...

nechapu v cem je problem??? drive jel monitor na rozliseni 1680 v poradku a ted nejede???



Ano,drive jel a ted nejede. Kdyz to zmenim na 1680 v nastaveni, tak se obrazovka roztahne do stran. K problemum doslo, kdyz syn ukoncil hru.
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Rozlišení monitoru

Příspěvekod NSBM v pon říj 05, 2009 11:16

myslim ze nejrychlejsim resenim bude preinstalovat ovladac graficke karty :-) vite si rady??

btw. co to bylo za hru??
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek
Uživatelský avatar
NSBM
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 659
Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Bydliště: pardubice

Re: Rozlišení monitoru

Příspěvekod Anonymous v pon říj 05, 2009 11:51

NSBM píše:myslim ze nejrychlejsim resenim bude preinstalovat ovladac graficke karty :-) vite si rady??

btw. co to bylo za hru??


Byla to hra Draci oko. :prayer:
Rady si bohužel nevím. :oops:

Dnes se vracim zpet do nemocnice, v patek bych mela dostat zase dovolenku, tak tady kouknu. Diky za ochotu.
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Rozlišení monitoru

Příspěvekod NSBM v pon říj 05, 2009 16:36

az budete moct, tak zjistete nazev graficke karty nebo (pokud zadnou nemate tak) nazev zakladni desky :-) a ja vam poslu odkaz na ty ovladace.. ty si stahnete a naistalujete.. pokud to bude hlasit ze uz tam jsou a nebude tam moznost preinstalovat tak to poresime kdyztak jeste dodatecne..
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek
Uživatelský avatar
NSBM
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 659
Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Bydliště: pardubice

Re: Rozlišení monitoru

Příspěvekod Anonymous v ned říj 11, 2009 12:07

NSBM píše:az budete moct, tak zjistete nazev graficke karty nebo (pokud zadnou nemate tak) nazev zakladni desky :-) a ja vam poslu odkaz na ty ovladace.. ty si stahnete a naistalujete.. pokud to bude hlasit ze uz tam jsou a nebude tam moznost preinstalovat tak to poresime kdyztak jeste dodatecne..





Tak je to graficka karta AtiRadeon 8500 s pasivním chlazenim a vystupy VGA, DVI a S-video.. instalovany herni ovladace grafiky Ati Omega Divers.
Tak jsem to opsala cele.. :) Jsem jen na skok, pusti me na dovolenku az pristi tyden.
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Rozlišení monitoru

Příspěvekod NSBM v ned říj 11, 2009 14:35

http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx vyberte si operacni system :-) pak dejte v dalsim sloupci hned prvni RADEON -> a pak vyberte presny typ vasi g. karty :-) klik na GO a jedem :-) nainstalujte a melo by vse snad jiz slapat ok :-)
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek
Uživatelský avatar
NSBM
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 659
Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Bydliště: pardubice

Re: Rozlišení monitoru

Příspěvekod Anonymous v ned říj 18, 2009 17:27

NSBM píše:http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx vyberte si operacni system :-) pak dejte v dalsim sloupci hned prvni RADEON -> a pak vyberte presny typ vasi g. karty :-) klik na GO a jedem :-) nainstalujte a melo by vse snad jiz slapat ok :-)



Tak jsem to zkusila. Během instalace mi to nasalo error. :(
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Rozlišení monitoru

Příspěvekod NSBM v čtv říj 22, 2009 21:50

jaky error? opiste sem prosim cele chybove hlaseni :-)
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek
Uživatelský avatar
NSBM
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 659
Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Bydliště: pardubice

Re: Rozlišení monitoru

Příspěvekod Anonymous v úte úno 28, 2012 21:46

Uz to pani asi nepomuze, ale treba nekomu jinemu ano. Mel jsem ted uplne stejny problem. Pri hrani se mi PC sekl a po restartu se mi rozjelo standartni rozliseni do nepouzitelneho stavu. Pomohlo az uplne odstraneni ovladace graf. karty ( mam ATI ) pomoci progamu Driver Sweeper a opetovna instalace ovladace.
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23


Zpět na Ostatní hardware

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous a 0 návštevníků

cron