Stránka 1 z 1

kalkulačka

PříspěvekNapsal: pon říj 05, 2009 06:59
od Rocat
hojte mám problém s vývojovým diagramem kalkulačky nejak se tam musí vlozit databáze ale nvm jak.
pls help :)

Re: kalkulačka

PříspěvekNapsal: pon říj 05, 2009 12:49
od zener
Kalkulacka ceho? Takova ta klasicka jako je treba ve Windows? Pokud ano, k takove kalkulacce rozhodne neni potreba databaze.

Re: kalkulačka

PříspěvekNapsal: úte říj 06, 2009 14:22
od pc manik
Mužeš si ji třeba naprogramovat v nějakém programovacím jazyku!

Re: kalkulačka

PříspěvekNapsal: stř říj 07, 2009 01:18
od zener
pc manik: Proboha, co to zase placas? Uz me to vazne nebavi a asi Ti zacnu tyhle kraviny nekompromisne mazat.

Precti si poradne prispevek, jasne se tam pise, ze to ma byt VYVOJOVY DIAGRAM a ne zadne programovani.