Stránka 2 z 2

Re: Problém se zvukem

PříspěvekNapsal: ned říj 11, 2009 19:09
od Anonymous
hele ale pod tim radicem zvuku jsou siteove adaptery a kdyz je jako rozvinu tim plusem tak se tam pod nim obevi nejaky dalsi dve blbosti a u jedny je jakovy zlutej vykričnik a je to u Teredo Tuneling Pseudo -Interface a kdyz dam na to vlastnosti a tam je stav zarizeni tak tam je toho zarizene nelze spustit .(kod 10) je to nejaka velka chyba neco muze s tim neco souviset ?

Re: Problém se zvukem

PříspěvekNapsal: ned říj 11, 2009 20:01
od Anonymous
A nebo takhle nepomohlo by proste naformatovat kompa ?

Re: Problém se zvukem

PříspěvekNapsal: ned říj 11, 2009 20:09
od Camazoo
tak pravděpodobně ano. Otázkou je, jestli by se člověku kvůli takové prkotině chtělo. VYpadá to na nějaký konflikt s ovladači. Odinstaluj všechny zvukové drivery co máš na PC a znovu nainstaluj ty z toho dokazu.

Re: Problém se zvukem

PříspěvekNapsal: pon říj 12, 2009 08:51
od Anonymous
9ok zkusimto pak kdyz tak napisu...zatim diky

Re: Problém se zvukem

PříspěvekNapsal: ned črc 18, 2010 18:36
od Anonymous
ahoj mám takový problém se zvukem v pc. Nedávno mi nějak spadl pc, kde bylo xp a tam zvuk normálně fungoval. Teď mám naistalovaný windows vista ultimate a nic. Přitom mi všechno ukazuje, že to hraje a zvuk nikde (mám je na 100% správně zapojený:)) Když kliknu na zvuk tak se mi tam ukáže Realtek AC'97 Audio a u všeho je napsáno spuštěno. Kdyby jste mi někdo poradil byla bych moc ráda....děkuju

Re: Problém se zvukem

PříspěvekNapsal: ned črc 18, 2010 18:36
od Anonymous
ahoj mám takový problém se zvukem v pc. Nedávno mi nějak spadl pc, kde bylo xp a tam zvuk normálně fungoval. Teď mám naistalovaný windows vista ultimate a nic. Přitom mi všechno ukazuje, že to hraje a zvuk nikde (mám je na 100% správně zapojený:)) Když kliknu na zvuk tak se mi tam ukáže Realtek AC'97 Audio a u všeho je napsáno spuštěno. Kdyby jste mi někdo poradil byla bych moc ráda....děkuju

Re: Problém se zvukem

PříspěvekNapsal: ned črc 18, 2010 19:12
od Camazoo
základní deska / notebook -jaký typ?

Re: Problém se zvukem

PříspěvekNapsal: úte zář 21, 2010 08:45
od Honza F
Ahoj,

doma mam Win7 64bit, o vikendu mi zacal blbnout zvuk (integrovany, Realtek ALC 1200), sel pouze do jednoho repraku na sluchátkách. Po chvili to zase fungovalo, pak ale uz ne, neslo tedy o nahlou zmenu. Zavadu na zesilovaci a na sluchátkách jsem vyloucil. Ovladace Realteku mam aktuální. Koupil jsem zvukovou kartu. Uplne to same s tim rozdílem, ze mi do levého repraku jde jak zvuk zleva, tak zprava. Aktualizoval jsem BIOS. To same. Zkusil jsem nainstalovat XP. Ten samy problem.

Nenapada vas něco, ci vam to něco nepripomina?
Pokud by to bylo zakladni deskou, muzu to nejak overit (kvuli reklamaci, koupeno u Alzy, poslední dobou, asi tri roky, jsou na reklamaci dost haklivi)?

Zakladni deska: ASUS P5Q WS (Realtek 1200)
Nove koupena zvukovka: Audigy SE (ovladace od Daniela_K)
OS: Win7 64, i XP (na zkousku)

Za jakekoli Inko predem dekuju.
Honza

Re: Problém se zvukem

PříspěvekNapsal: pon lis 22, 2010 15:59
od Anonymous
Prosim o pomoc taky mi najednou nejde zvuk, hlásí mi to stejný problém jako v předešlém případě-->Program Windows Media Player nemůže přehrát soubor, protože došlo k potížím se zvukovým zařízením. Je pravděpodobné, že zvukové zařízení není v počítači nainstalováno, je používáno jiným programem nebo nefunguje správně.

ID základní desky 02/20/2009-MCP61P-NARRA3-00
Karta je intergrovaná v zákl.desce
ve správci zařízení mam ten žlutej otazník a u něho je malej vykřičník

Včera mi normálně zvuk šel a najednou to prostě přestalo jít,nejde nic žádný zvuky ani ve hrách nic nejde.Doufám,že mi někdo poradí,protože já si nevím rady..

Re: Problém se zvukem

PříspěvekNapsal: pon lis 22, 2010 18:46
od Sedlo
Nainstaluj si znova ovladač na zvukovku podle mého, občas se stává že aktualizace nebo nějakej program sestřelí drivery.
viewtopic.php?t=7739

Re: Problém se zvukem

PříspěvekNapsal: pon lis 22, 2010 20:17
od Anonymous
Jelikož se zde množí duplicitní témata, s nehrajícíma zvukovkama tak udělám takovej návod. Nejdřív si přečtěte toto téma a až pokud nebudou chodit mí rady tak si založte vlastní téma.

V případě integrovaný zvukovky se hledají ovladače podle názvu základní desky né podle názvu chipsetu!!!

1. Rozhodnutí jestli máte integrovanou nebo dedikovanou (ta která se strká do nějakýho slotu) zvukovku
2. Zjistěte zda je zvukovka opravdu zaplá v BIOSu (v případě integrovaný) a nebo správně zastrčená v slotu a vyplá ta integrovaná (v případě dedikovaný)
3. Nainstalujte si Everest, postačí home edition ke stažení zde
4. Integrovaná zvukovka - v záložce Základní deska, si zvolíte znova záložku Základní deska a tam na 3. řádku najdete Název základní desky. Pokud nebude v názvu desky napsán výrobce tak jako poslední položka v seznamu je Výrobce základní desky, kde máte přesný název výrobce.
5. Dedikovaná zvukovka - v záložce Multimédia zvolíme položku PCI/PnP Audio kde budeme mít vše potřebné k nalezení ovladačů.
6. Na stránkách výrobce si najdeme podle typu základní desky nebo dedikované zvukovky její ovladače na příslušný operační systém.
7. Nainstalujeme ovladače a restartujeme počítač, pokud ani potom zvuk nepojede a jste si jistý, že máte pořádně zastrčený repráky/sluchátka a nemáte ztlumenou hlasitost v nastavení hlasitosti tak si teprve založte vlastní téma kde Vám poradíme.

Moc mi to nepomohlo v BIOSu to asi zaplý je ,když mi to fungovalo půl roku a najednou to nefunguje a s počítačem se nijak nemanipulovalo,ale nevim jak to poznat jestli jo nebo ne :( a v tom Everestu nemam napsaný od jaký je to firmy ale asi je to od ASUSu protože na googlu sem našel že odle toho ID by to mělo bejt ono,největší problém je že já nevim jak zjistim jakej typ zakladní desky mam a jak se celkově jmenuje :( ,moc se v počítačích nevyznám

Re: Problém se zvukem

PříspěvekNapsal: pon lis 22, 2010 20:26
od Sedlo
Tak otevři počítač a hledej nějakej nápis na desce, když to teda nemáš napsaný v everestu.

Re: Problém se zvukem

PříspěvekNapsal: pon lis 22, 2010 20:43
od Anonymous
http://driver.wareseeker.com/Sound-Card ... 1f8358a284 tohle sem si stáhnul ...a když sem to začal instalovat napsalo to ''We can't find HD audio device ,takže problém bude myslim v něčem jinym než v ovladači ale nevim :D .. jj jdu se na to kouknout možná něco najdu .. za 10 minut napíšu

Re: Problém se zvukem

PříspěvekNapsal: pon lis 22, 2010 20:53
od Anonymous
našel sem tam napsáno M2N68​-LA

Re: Problém se zvukem

PříspěvekNapsal: pon lis 22, 2010 21:59
od Anonymous
teď sem si dostáhnul ještě jinou verzi everestu a tady už je název tý zákl.desky ...:)

ID základní desky 02/20/2009-MCP61P-NARRA3-00
Název základní desky HP Compaq dx2450

Re: Problém se zvukem

PříspěvekNapsal: pon lis 22, 2010 23:04
od Sedlo
Tak co máš tedy asusa nebo HPčko? To co si našel na desce by sedělo na asusa, ten má podobný značení desek. Koukni na jejich stránky a skus nainstalovat nejnovejší ovladače. A stahuj to přímo ze stránek asusu.

Re: Problém se zvukem

PříspěvekNapsal: úte lis 23, 2010 14:24
od Anonymous
Nenašel sem to, prosim pošleš mi odkaz ?

Re: Problém se zvukem

PříspěvekNapsal: úte lis 23, 2010 14:28
od Anonymous
Už to mam na asusu to nebylo ale na HP jo.. koukni prosim jestli je to správnej odkaz :) http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... 093#113165

Re: Problém se zvukem

PříspěvekNapsal: úte lis 23, 2010 14:33
od Anonymous
restartoval sem PC a funguje to :) moc díky za rady