Autodesk Maya 2010

Instalace, nastavení, programy ke stažení zdarma, pouze freeware, shareware, trial a demo

Moderátor: Moderátoři

Autodesk Maya 2010

Příspěvekod Anonymous v sob lis 14, 2009 14:19

Chci si vyzkoušet trial verzi programu Maya. Na stránkách Autodesku vyplním registrační formulář, pak stáhnu soubor, bohužel po instalaci program nefunguje. Emailem mi nepřišel žádný klíč pro dočasnou aktivaci, je tohle důvod potíží nebo je problém někde jinde? Prosím, poraďte. Děkuji.
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Autodesk Maya 2010

Příspěvekod Camazoo v sob lis 14, 2009 16:10

u většiny studentských verzí od Autodesku platí, že stáhneš soubor, vložíš dočasný cd klíč, který je na stránce stahování a potom se ti při startu programu objeví tabulka s možností registrace programu.
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *
Uživatelský avatar
Camazoo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1236
Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Bydliště: Zlín

Re: Autodesk Maya 2010

Příspěvekod zener v sob lis 14, 2009 17:40

Mrkni do spamu, jestli se mail s licenci nahodou nevyhodnotil jako SPAM.
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru
Uživatelský avatar
zener
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2766
Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

Re: Autodesk Maya 2010

Příspěvekod Anonymous v sob lis 14, 2009 19:32

Moc děkuji za snahu mi pomoci a vážím si jí, bohužel nemám úspěch. Na stránce stahování trial verze žádný kód nevidím, v mailu ani ve spamu nic. Pokud snad někoho napadne rada, s povděkem ji přijmu.
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Autodesk Maya 2010

Příspěvekod Camazoo v sob lis 14, 2009 19:40

students.autodesk.com
Obrázek
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *
Uživatelský avatar
Camazoo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1236
Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Bydliště: Zlín

Re: Autodesk Maya 2010

Příspěvekod zener v sob lis 14, 2009 21:56

Camazoo: Proc mu porad nutis studentskou verzi? Vzdyt pise, ze stahuje trial ze stranek Autodesku :D
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru
Uživatelský avatar
zener
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2766
Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

Re: Autodesk Maya 2010

Příspěvekod Camazoo v sob lis 14, 2009 22:29

no, tak jsem předpokládal, že je student :)
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *
Uživatelský avatar
Camazoo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1236
Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Bydliště: Zlín

Re: Autodesk Maya 2010

Příspěvekod Anonymous v ned lis 15, 2009 10:51

Děkuji všem, kteří se mi snažili poradit, ale bohužel situace s nefungujícím programem se nemění. Studentskou licenci nemohu použít, dávno jsem studentský věk překročila :( a 3D grafiku si chci vyzkoušet jen v rámci svého koníčku. Po stáhnutí trial verze mi žádný dočasný aktivační klíč nedošel ani po opakovaném pokusu. Zřejmě je chyba na mé straně, ale nemohu přijít na to, co dělám špatně. Pravděpodobně raději použiju nějaký free program pro 3D grafiku.
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Autodesk Maya 2010

Příspěvekod Camazoo v ned lis 15, 2009 11:56

Tak pokud to je pro začátečníka, tak doporučuji Blender (freeware)
a tutorialy
http://www.grafika.cz/art/3d/clanek1329651850.html
http://www.grafika.cz/serial11.html
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *
Uživatelský avatar
Camazoo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1236
Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Bydliště: Zlín

Re: Autodesk Maya 2010

Příspěvekod Návštěvník v ned led 10, 2010 20:21

ja to stahnul stejne jako ty v trial verzi a kdyz to po mě chtelo ten aktivacni klic tak jsem ho taky nemel klikl jsem na dalsi a instalace probehla v pohode, pak ti to jen odpocitava 30 zkusebnich dni.
Návštěvník
 


Zpět na Ostatní programy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous a 1 návštěvník

cron