PLS, POMOZTE

Programovací jazyky, grafika, tvorba webu, SEO, programy pro práci s webem, vyhledávače

Moderátor: Moderátoři

PLS, POMOZTE

Příspěvekod gostrider v pon pro 07, 2009 18:23

Jsem majitel jednoho fora. Fungujeme dva měsíce a neměli jsme vážnější problém se stránkami. Poslední týden však se množily stížnosti na zobrazování stránky v Opeře a Internet explorer. Sám používám Mozilla Firefox a nemám se zobrazením stránek nejmenší problém. Prosím vás tímto o pomoc, protože mé "schopnosti" jsou čistě uživatelské. Předem vám všem děkuji za připomínky a návrhy na odstranění problému.

Moje stránky:
Kód: Vybrat vše
www.ultimatewar.cz
gostrider
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: pon pro 07, 2009 18:14

Re: PLS, POMOZTE

Příspěvekod NSBM v pon pro 07, 2009 22:58

opera slape dobre ... IE bohuzel nemohu otestovat :-)
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek
Uživatelský avatar
NSBM
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 659
Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Bydliště: pardubice

Re: PLS, POMOZTE

Příspěvekod Anonymous v úte pro 08, 2009 17:43

NSBM píše:opera slape dobre ... IE bohuzel nemohu otestovat :-)


Včera jsem to trošku "pošteloval" a opera je tedy snad v pořádku ale v IE jsou pořád problémy, i když je to už podstatně lepší
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: PLS, POMOZTE

Příspěvekod gostrider v pát pro 11, 2009 20:50

Problém jsem si již vyřešil, prosím o lock
gostrider
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: pon pro 07, 2009 18:14


Zpět na Programování a web

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron