Stránka 1 z 1

pozicování sloupků

PříspěvekNapsal: pát led 08, 2010 20:56
od Anonymous
Ahoj. Mám web (http://crazypig.ic.cz), a než jsem se začla hrabat v css, abych odstranila vadu pozicování obsahu, který se při větším rozlišení zobrazoval jinde než při menším, sloupek byl na svém místě- pod hlavičkou vpravo nahoře. Kódování sloupků jsem se ani nedotkla, přesto mi ujely až dolů pod obsah a za boha je nemůžu dostat zpět. Dala jsem proto kódy do domnívané původní formy a stále nic. Už si nevím rady, proto bych byla velmi vděčná, kdybyste mi byl někdo schopen poradit. Tady vkládám klíčové části kódu:
/* Page */

#page {

width: 1050px;
margin: 0 auto;
padding-left: 120px;
background-color: transparent;
}

/* Content */

#content {
padding-left: 0px;
padding-right: 0px;
width: 600px;
background-color: transparent;
}

/* Post */

.post {
padding-left: 0px;
padding-right: 20px;
padding-top: 0px;
border-bottom: 11px solid #343434;
background-color: white;
}
#sidebar {
float: right;
width: 150px;
padding-right: 0px;
padding-top: 0px;
padding-left: 0px;
}

#sidebar ul {
margin: 0;
padding: 0px 0 0 0;
list-style: none;
}
#sidebar2 {
float: right;
width: 150px;
padding-right: 0px;
padding-top: 0px;
}
#sidebar2 ul {
margin: 0;
padding: 0px 0 0 0;
list-style: none;
}

díky moc

Re: pozicování sloupků

PříspěvekNapsal: pát led 08, 2010 22:50
od zener
Resil bych to spis okopirovanim puvodnich hodnot z sablony, nez to nekde hledat a zkouset.

Re: pozicování sloupků

PříspěvekNapsal: sob led 09, 2010 10:54
od Anonymous
Problém je v tom, že žádná původní šablona není :D Já jsem to prostě, blbec, editovala přímo přes ftp bez zálohy :D

Re: pozicování sloupků

PříspěvekNapsal: sob led 09, 2010 22:41
od zener
Vzdyt to jede na wordpressu, z neceho to prece vychazet musi...