Download | Programy

Můj podělaný život

Volná diskuze, film, kultura, foto, zajímavosti, dění kolem nás, a to co jinam nepatří

Moderátor: Moderátoři

Jarmil

Můj podělaný život

Příspěvek od Jarmil »

Zajímalo by mě zda by někdo z vás chtěl žít můj život. Bydlím sám v panelákovém bytě, nemám žádné kamarády, přátele, chodím jenom do práce kde se se mnou nikdo nebaví. Trpím těžkou sociální fobií, kterou léčím už přes deset let, ale přes to všechno se můj stav jen zhoršuje. Už mám problémy i zajít do krámu. Absolvoval jsem několik terapií i na dlouhodobém pobytu, ale několik psychiatrů mi na rovinu řeklo, že se z toho nedostanu. Už nemám moc sílu na takový život. Poslední dobou se mezi lidmi hrozně klepu a je to asi dost vidět. Co by jste na mém místě dělali vy?
Uživatelský avatar
Camazoo
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1236
Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Bydliště: Zlín
Kontaktovat uživatele:

Re: Můj podělaný život

Příspěvek od Camazoo »

myslím, že lepší rady než na jiných fórech tady už nedostaneš (přesto si stále myslím, že se jedná o docela slušný vtip)
http://www.google.cz/search?source=ig&h ... D&aq=f&oq=
takže jenom přeji hodně štěstí (pokud to je pravda co píšeš, tak hodně štěstí v hledání sebedůvěry. pokud to je vtip, tak hodně štěstí k hledání rozumu) ;)
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *
Odpovědět