Stránka 1 z 1

Re: Projekt Aquarium

PříspěvekNapsal: pát úno 26, 2010 19:39
od Anonymous

Re: Projekt Aquarium

PříspěvekNapsal: pát úno 26, 2010 21:49
od Sedlo
Ty bublinky nevypadaj vůbec špatně, dobrej nápad za to máš u mě velký plus. Ale musim ti zkrytizovat čelo. Proč si sakra nepoužil nějakej masiv, než tu hnusnou dřevotřísku. Nejen že se ti to bude drolit a nikdy to nezabrousíš do hladka, tak hlavně ta krasbe dřevotřísky se mi vůbec nelíbí.

Re: Projekt Aquarium

PříspěvekNapsal: sob úno 27, 2010 17:59
od Anonymous
To se jen zdá, mam to do hladka a eště 2 vrstvy laku.

Re: Projekt Aquarium

PříspěvekNapsal: ned úno 28, 2010 15:43
od Sedlo
Stejně bych použil nějakej masiv s pěknou kresbou dřeva

Re: Projekt Aquarium

PříspěvekNapsal: ned bře 07, 2010 00:25
od Anonymous
Já taky, ale doma jsem našel jen tohle a nevim kde koupit pořádnej masiv a za kolik... Jo hele dokázal by jsi mi s něčim poradit ?

Re: Projekt Aquarium

PříspěvekNapsal: ned bře 07, 2010 18:37
od Sedlo
No můž�to skusit

Re: Projekt Aquarium

PříspěvekNapsal: ned bře 07, 2010 21:41
od 9nOvi9
Nevíš jak na této desce: MSI 945GCM5-F V2 nataktovat pořádně CPU ? ramky bych měl mít 800Mhz 2 GB a CPU 1.6 Ghz Dual Core Pentium Intel. Kámoš má taky od MSI desku sice jinou, ale může tam upravit frekvenci ramek voltage CPU atd, a mě to tam nejde nebo nevim jak. Dokázal by jsi mi poradit pls ?

Re: Projekt Aquarium

PříspěvekNapsal: ned bře 07, 2010 23:07
od Sedlo
Tam nemáš položky kde se to nastavuje nebo s nima nejde hejbat, popřípadě komp nereaguje na změnu hodnot? Desku od MSI sem nikdy v ruce neměl tak s nejsem jist jestli tam neni něco jako F1 u gigabytu

Re: Projekt Aquarium

PříspěvekNapsal: stř bře 10, 2010 14:25
od 9nOvi9
Už jsem na to přišel. Ale nedá se tam snižovat napětí procesoru.