Google Chrome špatně zobrazuje stránky

Programovací jazyky, grafika, tvorba webu, SEO, programy pro práci s webem, vyhledávače

Moderátor: Moderátoři

Google Chrome špatně zobrazuje stránky

Příspěvekod Cheaterboy v stř dub 14, 2010 21:39

Dobrý večer, při pokusu zobrazit stránku například http://www.twitter.com mi Google Chrome(5.0.342.9 beta) zobrazí stránku takhle ->http://img0.imgup.eu/bez_nazvu.png, nevíte prosím Vás někdo co s tím?
OS: MS Windows XP Professional SP3 CZ
Cheaterboy
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 142
Registrován: pon dub 07, 2008 12:42

Re: Google Chrome špatně zobrazuje stránky

Příspěvekod Cheaterboy v čtv dub 15, 2010 17:02

pozn. Mozilla Firefox stránku zobrazuje normálně
Cheaterboy
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 142
Registrován: pon dub 07, 2008 12:42

Re: Google Chrome špatně zobrazuje stránky

Příspěvekod Camazoo v čtv dub 15, 2010 20:18

používej stabilní verze, případně Operu 10.5x
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *
Uživatelský avatar
Camazoo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1236
Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Bydliště: Zlín

Re: Google Chrome špatně zobrazuje stránky

Příspěvekod Cheaterboy v čtv dub 15, 2010 20:50

Já to věděl :-(. O tý Opeře jsem uvažoval dlouho ale to bych zase musel všechno přenastavovat a to se mi nechce navíc v Google Chrome je dost podstatná funkce kterou zatím žádný prohlížeč nemá a tou je že když napíšu pár prvních znaků například "at" nabídnete mi to http://www.atlas.cz takže stačí jen dát enter a jsem na stránce. Ale děkuji za odpověď
Cheaterboy
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 142
Registrován: pon dub 07, 2008 12:42

Re: Google Chrome špatně zobrazuje stránky

Příspěvekod Camazoo v pát dub 16, 2010 14:10

Já na Chrome dev přešel z FF (loudavost, nestabilita). Nakonec jsem ale skončil u Opery, kvůli nedostatku funkcí Chromu (navíc problémy s některými weby po aktualizaci atp.) Opera je podle mě logický krok pro přechod z Chromu.
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *
Uživatelský avatar
Camazoo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1236
Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Bydliště: Zlín

Re: Google Chrome špatně zobrazuje stránky

Příspěvekod zener v pát dub 16, 2010 16:09

Cheaterboy píše:... navíc v Google Chrome je dost podstatná funkce kterou zatím žádný prohlížeč nemá a tou je že když napíšu pár prvních znaků například "at" nabídnete mi to http://www.atlas.cz takže stačí jen dát enter a jsem na stránce...

Tuhle funkci na firefox uz od prvnich verzi. A divil bych se, kdyz by to neumela i Opera.
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru
Uživatelský avatar
zener
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2766
Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

Re: Google Chrome špatně zobrazuje stránky

Příspěvekod Cheaterboy v pát dub 16, 2010 18:36

Camazoo: "Já na Chrome dev přešel z FF (loudavost, nestabilita)." - Souhlas!!! Loudavost!!! Hlavně to načítání! Mě spuštění firefoxu někdy trvá i 3 minuty!!!

zener: Ano já vím, ale v Chrome již přímo po stisknutí písmen "at" stačí dát jen enter a jste na stránce, přitom u Firefoxu musíte dát i šipku dolů :-). Prostě nevím ale u Chrome je to rychlejší... Ale jak říkáte, nejspíš se za chvíli rozhodnu pro přechod na Operu podle toho co slyším za ohlasy.
Cheaterboy
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 142
Registrován: pon dub 07, 2008 12:42

Re: Google Chrome špatně zobrazuje stránky

Příspěvekod Camazoo v pát dub 16, 2010 18:42

rychlost spouštění byla podřadná (v rámci jendotek vteřin), ale hlavně když porovnám rychlost s Operou či Chromem, tak je to v načítání stránek znát. Trochu mi na Opeře chybí taby oddělené do procesů, ale zatím jsem se nesetkal s pádem, to mám otevřeno průměrně otevřeno 10 záložek a prohlížeč jede nonstop i více než den.
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *
Uživatelský avatar
Camazoo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1236
Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Bydliště: Zlín

Re: Google Chrome špatně zobrazuje stránky

Příspěvekod Cheaterboy v pát dub 16, 2010 18:49

Ano, v Chrome je sice každému oknu přiřazen proces ale stejně mi zatím vždycky spadnul celý chrome a né jen ten určitý proces :-D.
Cheaterboy
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 142
Registrován: pon dub 07, 2008 12:42


Zpět na Programování a web

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous, Bing [Bot] a 0 návštevníků

cron