Toshiba Sat. A350 - nefunguji "smart" funkce

Notebooky, PDA, mobilní telefony, MP3 přehrávače, ostatní mobilní zařízení a technologie

Moderátor: Moderátoři

Toshiba Sat. A350 - nefunguji "smart" funkce

Příspěvekod NSBM v pon črc 12, 2010 05:27

zdar.. tak necelem roce zakoupeni tohoto notebooku prestaly fungovat nektere funkce, ktere jsou nahore nad klavesnici .. jedna se o tlacitka "vypnuti svetel na NTB" (pri nocnim divani na filmy dost rusi kdyz sviti u touchpadu svetlo, napis toshiba, atd..), "multimedialni tlacitka" a pak jedno tlacitko ktere vypada jako negativ a je v nem nota :-) (to nevim k cemu presne slouzi) ...


nevite nekdo jak to opravit?? s NTB nemam moc zkusenosti a ani nevim jak se ty tlacitka jmenujou abych si mohl googlit ... zatim porad hledam ale kazda rada dobra :-)

diky moc
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek
Uživatelský avatar
NSBM
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 659
Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Bydliště: pardubice

Re: Toshiba Sat. A350 - nefunguji "smart" funkce

Příspěvekod Sedlo v pon črc 12, 2010 08:20

Skus vzít kladívko a nějakej sekáč a přestanou svítit určitě :D Jinak se skus kouknout na stránky toshiby jestli tam nemaj ovladače na tydle čudlíky, taky mi na mím NTB tyhle klávesy nejedou a dokonce ani ovládání hlasitosti přes fň a Fněco.
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:
Uživatelský avatar
Sedlo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1668
Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Bydliště: České Budějovice

Re: Toshiba Sat. A350 - nefunguji "smart" funkce

Příspěvekod NSBM v pon črc 12, 2010 09:06

hledal jsem jak blazen ale nic..

PS (OT) Pro sedlo: dej mi pak vedet nejak na ICQ nebo na maila ohledne te doktorky dikec :-)
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek
Uživatelský avatar
NSBM
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 659
Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Bydliště: pardubice

Re: Toshiba Sat. A350 - nefunguji "smart" funkce

Příspěvekod Sedlo v pon črc 12, 2010 22:02

Jasný dám ti pak vedět, zapomněl sem si o víkendu mobil v práci takže sem s ní nemluvil, musim si s ní dát slovo a vyzjistit co všechno chce. Najdu nějakej free styl na netu a dám jí vybrat že by to mohlo vypadat podobně a ty to pak podle toho uděláš. To by šlo ne?
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:
Uživatelský avatar
Sedlo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1668
Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Bydliště: České Budějovice

Re: Toshiba Sat. A350 - nefunguji "smart" funkce

Příspěvekod NSBM v úte črc 13, 2010 09:25

hele at si klido rekne sama nebo ja mam neco uz v hlave.. ale udelej to jak chces :-) ja udelam co pak budes chtit Ty (ona) :-D
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek
Uživatelský avatar
NSBM
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 659
Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Bydliště: pardubice

Re: Toshiba Sat. A350 - nefunguji "smart" funkce

Příspěvekod Pockmat v pát pro 10, 2010 18:53

Tohle je problém notebooků u Toshiby. Mám ten samý notebook a rychlé klávesy mně nejedou pod Win 7. Ale ty podsvícený ano, jsou totiž z částí obsluhované Biosem, kde se dají i vypnout. Pokud to chceš vypínat pod Windows, tak si přeinstaluj driver s názvem Value Added Package, který se dá stáhnout ze stránek Toshiby. Driver, který obsluhuje rychlé klávesy typu snížit podsvícení atd. je Flash Cards Support Utility, ale nefunguje pod Win7. Takže asi tak ...
Význam věcí neleží ve věcech samotných, ale v našem přístupu k nim.
Být, znamená, být vnímán.
Kdo chce vědět, musí se zeptat.
Uživatelský avatar
Pockmat
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 432
Registrován: stř zář 20, 2006 19:30
Bydliště: Brno


Zpět na Mobilní zařízení

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron