Stránka 2 z 3

PříspěvekNapsal: čtv lis 22, 2007 13:43
od WolfMan
jo a jinak mam pocitač: proceros 3Ghz, ramky 3GB, graficka karta Ati radeon Sapphire hd 2600 XT. :cry:

PříspěvekNapsal: pát lis 23, 2007 02:23
od Rebel44
Nainstaluj aktualni ovladace (catalist 7.11) a zkontroluj jestli mas ty efekty ve hre zapnuty.

PříspěvekNapsal: čtv pro 20, 2007 15:34
od Jindra
Jaký ovladače mam nainstalovat, mam ATI Radeon Xpress 1100. Mam notebook!

PříspěvekNapsal: čtv pro 20, 2007 23:59
od Alf
Jindra píše:Jaký ovladače mam nainstalovat, mam ATI Radeon Xpress 1100. Mam notebook!
Nejlépe je zajít na stránky ATI, zadat OS a typ karty a bude Ti nabídnut adekvátní driver.

Nejde

PříspěvekNapsal: pát pro 21, 2007 07:52
od Jindra
Nejdou instnout, ale bude to asi tim že mám Vistu co? Potřeboval bych něco na to. :)

PříspěvekNapsal: pát pro 21, 2007 16:32
od Alf

Díky

PříspěvekNapsal: sob pro 22, 2007 15:19
od Jindra
JJ ty Vista32 mi šli. Dík

PříspěvekNapsal: úte led 01, 2008 14:57
od Farurej
Dobrý den , mám grafickou kartu ATI 9800 Pro ,bohužel jsem ztratil cd s ovladačema ,nebyl by to problém, kdyby šli nainstalovat nové ovladače , při jejich instalaci vyskočí chybová hláška "notify" . Nevíte co s tím ? Popřípadě ,které starší ovladače instalovat ? Moc děkuji

PříspěvekNapsal: úte led 01, 2008 16:00
od Alf

ati radeon x1650 pro iceq

PříspěvekNapsal: ned led 13, 2008 13:28
od storm6
Dobry den,chtel jsem se zeptat hraju jakou koliv hru a po 5 min jak kdy se mi z niceho nic sekne cela hra pr.call off duty 2 uplne se mi sekne obraz a nekdy to napise frequency is out of range tak nvm cim to je jinak v plose mi to faka normalne pls poradte nekdo thx

PříspěvekNapsal: pon led 14, 2008 07:21
od Awast
Co máš za grafiku a jakým způsobem je chlazena?? Jak je stará a byla přetaktována??

PříspěvekNapsal: stř led 16, 2008 22:06
od storm6
Dobry den,chtel jsem se zeptat jaky ovladace si mam stahnout pro ati radeon x1650 pro iceq ???dekuji za odpoved

PříspěvekNapsal: stř led 16, 2008 22:16
od Alf
Nikdo neví, jaký máš OS, takže si vyber sám - http://www.amd.com/us-en/

Re: ATI Radeon ovladače - ATI Catalyst 6.11 (ovladač+ CCC + WDM)

PříspěvekNapsal: ned bře 02, 2008 10:55
od Bery
cau lidi poradte mi nekdo mam Radeon X800 GTO a kdyz si chci zahrat Bioshocka tak pri spusteni hry v hlavnim menu nevidim a start game musim dat jen tak jakoby naslepo a ve hre po spadnuti letadla blbne obraz tak ze vidim trochu ctverecky a pada obraz , ale zvuky slysim a vim ze sem ve hre proste chodim ale nemam obraz, uz zkousel instalovat asi 5 ovladacu ale problem porad stejnej nevite cim to muze byt ? dyztak moje icq 313-822-596 za kazdou pomocsem vdecnej

Re: ATI Radeon ovladače - ATI Catalyst 6.11 (ovladač+ CCC + WDM)

PříspěvekNapsal: úte bře 18, 2008 21:06
od Bery
cau lidi poradte mi nekdo mam Radeon X800 GTO a kdyz si chci zahrat Bioshocka tak pri spusteni hry v hlavnim menu nevidim a start game musim dat jen tak jakoby naslepo a ve hre po spadnuti letadla blbne obraz tak ze vidim trochu ctverecky a pada obraz , ale zvuky slysim a vim ze sem ve hre proste chodim ale nemam obraz, uz zkousel instalovat asi 5 ovladacu ale problem porad stejnej nevite cim to muze byt ? dyztak moje icq 313-822-596 za kazdou pomocsem vdecnej

Re: ATI Radeon ovladače - ATI Catalyst 6.11 (ovladač+ CCC + WDM)

PříspěvekNapsal: úte bře 18, 2008 22:06
od Jackal
Nevím to jistě, ale zkus se podívat na podpoře hry, jestli tvá karta splňuje všechny HW nároky pro tuto danou hru. ;) Je možné, že prostě něco neumí co požaduje hra pro bezchybný chod, ale nevím to jistě, nechci tě děsit. :stop:

Re: ATI Radeon ovladače - ATI Catalyst 6.11 (ovladač+ CCC + WDM)

PříspěvekNapsal: stř bře 19, 2008 09:22
od Sedlo
Něco podobného se mi dělo v online hře Freelacer. Jakýkoliv text, mimo názvu planet, názvu lodí a textu v chatu mi jen občas problikl a bylo to způsobeno slabou grafikou. Bioshock je docela náročná hra a vůbec bych se nedivil kdyby to ta X800 GTO nestíhala.

Re: ATI Radeon ovladače - ATI Catalyst 6.11 (ovladač+ CCC + WDM)

PříspěvekNapsal: ned bře 23, 2008 17:47
od Anonymous
Cus hle mám ati radeonku x800 gto .. a vubec nevím jakej ovladač tam mám hodit kdyz instaluju jakejkoliv tak ne to napíše že potrebuju kompatibilní se standartem VGA pomoc pls vubec si nevím rady

Re: ATI Radeon ovladače - ATI Catalyst 6.11 (ovladač+ CCC + WDM)

PříspěvekNapsal: ned bře 23, 2008 23:02
od Alf
Najdi na stránkách AMD/ATI utilitku Cat Uninstaller a odinstaluj kompletně veškerý software od ATI. Pak by to mělo jít bez problému nainstalovat.

Re: ATI Radeon ovladače - ATI Catalyst 6.11 (ovladač+ CCC + WDM)

PříspěvekNapsal: pon bře 24, 2008 15:09
od Salat
jaky je rozdil mezi normalnimi catalysty a OMEGA catalysty?