Stránka 1 z 3

ATI Radeon ovladače - ATI Catalyst 6.11 (ovladač+ CCC + WDM)

PříspěvekNapsal: pát dub 14, 2006 08:50
od PCMark
K nainstalování CCC je třeba Microsoft.NET Framework, který si můžete stáhnout tady na fóru v sekci ovladače.

ATI Catalyst 6.11 (ovladač + CCC + WDM) ke stažení zde:
ATI Catalyst 6.11 (ovladač + CCC + WDM)- DOWNLOAD

ATI Catalyst 6.10 (ovladač + CCC + WDM) ke stažení zde:
ATI Catalyst 6.10 (ovladač + CCC + WDM)- DOWNLOAD

ATI Catalyst 6.9 (ovladač + CCC + WDM) ke stažení zde:
ATI Catalyst 6.9 (ovladač + CCC + WDM)- DOWNLOAD
velikost: 35MB

ATI CATALYST 6.7 WHQL Drivers For Windows 2000/XP x32/64-bit si můžete stáhnou na stránkách ATI:
https://support.ati.com/ics/support/def ... tionID=640

Verze ATI Catalist 6.6 již nepodporuje karty karty z řad Radeon 7x00, 8500, 9000 a 92x0 ! Pokud vlastníte některou z těchto karet, můžete použít

ATI CATALYST 6.6 WHQL Drivers For Windows 2000/XP x32/64-bit si můžete stáhnou na stránkách ATI:
https://support.ati.com/ics/support/def ... lderID=293

ATI Radeon ovladače Catalist 6.4 můžete stahovat zde:
ATI Catalist-6.4+CCC+WDM-DOWNLOAD
velikost: 35MB

PříspěvekNapsal: pát črc 28, 2006 10:31
od Anonymous
mam 9800 a seka se mi hitman jakej ovk.?

driver

PříspěvekNapsal: ned říj 29, 2006 15:05
od Anonymous
Čau, mám Radeon X800 GTo a verzi ovladače mám 8.291.0.0 měl bych nainstalovat 6.9?

Re: driver

PříspěvekNapsal: ned říj 29, 2006 15:49
od PCMark
Matttwoo píše:Čau, mám Radeon X800 GTo a verzi ovladače mám 8.291.0.0 měl bych nainstalovat 6.9?

nevím zrovna co to tvoje označení znamená za verzi, ale pokud sis ovladače instaloval dřiv než v září tak máš starší verzi než 6.9 a u tvé karty budou zřejmě nejlepší nejnovější ovladače, tudíž aktualizace je asi dobrý nápad :)

Re: driver

PříspěvekNapsal: stř lis 01, 2006 20:42
od vicious
PCMark píše:
Matttwoo píše:Čau, mám Radeon X800 GTo a verzi ovladače mám 8.291.0.0 měl bych nainstalovat 6.9?

nevím zrovna co to tvoje označení znamená za verzi, ale pokud sis ovladače instaloval dřiv než v září tak máš starší verzi než 6.9 a u tvé karty budou zřejmě nejlepší nejnovější ovladače, tudíž aktualizace je asi dobrý nápad :)


podle toho značení co píše Matttwoo, je to ovladač ve verzi 6.9

pokud chceš, použij poslední verzi 6.10 originálních ovladačů

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1508


nebo upravené DHzer0point Catalyst 0.69

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1497


nebo upravené Omega Drivers 3.8.291 (Catalyst 6.9)

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1492

PříspěvekNapsal: sob lis 04, 2006 22:20
od vicious

PříspěvekNapsal: čtv lis 23, 2006 19:58
od vicious
a máme tady od 16.11.06 další ovladače :mrgreen:

ATI Catalyst 6.11 Display Driver (32-bit)

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1518



a modifikovaný XTreme-G WarCat 6.10

http://www.tweaksrus.com/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=784&Itemid=1

PříspěvekNapsal: pát pro 08, 2006 14:16
od Anonymous
Cus chtěl jsme ze zeptat kde stáhnu ovladaš Omega na Radeon 9000
kdyžtak mi napište ma Mr.Boban@gmail.cz díky

PříspěvekNapsal: pát pro 08, 2006 17:03
od maestro
Mr.Boban píše:Cus chtěl jsme ze zeptat kde stáhnu ovladaš Omega na Radeon 9000
kdyžtak mi napište ma Mr.Boban@gmail.cz díky


http://www.omegadrivers.net

btw. uz si nekdy slysel o googlu?

PříspěvekNapsal: úte pro 26, 2006 00:20
od Anonymous
Mam radeona 9600 jakej je nejlepší ovladač pro něho ?

PříspěvekNapsal: úte pro 26, 2006 09:08
od PCMark
mě se pro něj osvědčily po výkonové stránce omegy 5.4, pokud by byl v nějaké hře s nima problém tak pak nainstaluj nejnovější drivers

PříspěvekNapsal: stř pro 27, 2006 15:02
od Anonymous
Dobrý den,včera jsem změnil starou grafickou kartu na kartu Radeon 9550,vyskytl se ovšem problém - pokaždé když zapnu jakoukoli náročnejší hru,do 1 minuty se mi buď hra vypne a napíše se mi,že došlo k chybě s grafickým ovladačem,nebo se mi na monitoru ukáže No Singal a musím zrestartovat Pc.Nainstaloval jsem ovladač který byl v obalu s kartou ale to nepomohlo tak jsem si ze stránky ATI nainstaloval ovladač který doporučují ale taky nic nezabralo.Pokud víte čím je to způsebeno nebo jaký ovladač bych měl vyskoušet,napište zde prosím.Předem děkuji.

PříspěvekNapsal: pon led 22, 2007 18:05
od Anonymous
Zdarec mam grafiku Asus Extreme AX800XT/2DT 256mb,PCI-E
a vůbec nemam páru co na to mam rvat za ovladače nevite nekdo pls?

PříspěvekNapsal: pon led 22, 2007 18:21
od PCMark
třeba catalisty 6.1, odkaz na stažení najdeš v prvním příspěvku

PříspěvekNapsal: pon led 22, 2007 20:42
od Zdenek
Anonymous píše:Dobrý den,včera jsem změnil starou grafickou kartu na kartu Radeon 9550,vyskytl se ovšem problém - pokaždé když zapnu jakoukoli náročnejší hru,do 1 minuty se mi buď hra vypne a napíše se mi,že došlo k chybě s grafickým ovladačem,nebo se mi na monitoru ukáže No Singal a musím zrestartovat Pc.Nainstaloval jsem ovladač který byl v obalu s kartou ale to nepomohlo tak jsem si ze stránky ATI nainstaloval ovladač který doporučují ale taky nic nezabralo.Pokud víte čím je to způsebeno nebo jaký ovladač bych měl vyskoušet,napište zde prosím.Předem děkuji.

Asi se přehřívá. Pokud to zvládneš, zkontroluj usazení chladiče (před složením mázni teplovodivou pastu) a zkontroluj, jestli funguje větráček. Jinak je to na reklamaci.

PříspěvekNapsal: čtv úno 15, 2007 11:50
od Anonymous
mam Ati Radeon 9800 , jaky by jste doporucily pls ovladace? :) kuju

ati radeon x 1560 pro-problém s ati catalistem

PříspěvekNapsal: sob úno 17, 2007 10:45
od Anonymous
mam ATI RADEON x 1650 pro-při spuštění hry,nebo chci-li spustit control center,napíše mi to že v aplikaci CLI application došlo k problemu a je třeba ho ukončit.Proč to dělá???

GRAFIKA

PříspěvekNapsal: čtv bře 01, 2007 13:06
od Anonymous
mam grafiku RAGE 128 PRO AGP 4X TMDS aky ovladac by ste mi k nej poradili?? :) pls uz som ich stiahol veeeela a nic stale pise ze uz su novsie (pripadne ani install nepusti) pritom su to iba z winu (kedze nebolo cd) a stale nic pls help

Vhodný ovladač na ATI Radeon 1100 Xpress?!

PříspěvekNapsal: čtv bře 01, 2007 20:47
od Anonymous
AHojte, prosím pomozte, či poraďte. Mám výše zmíněnou grafiku a nechce mi s ni spolupracovat jedna hra(NFS-MW). Vyřešil by to jiný ovladač?!

PříspěvekNapsal: čtv lis 22, 2007 13:41
od WolfMan
prosym vás o radu nainstaloval sem si hru Titan quest a nemam tam shadery(stiny) a nesviti my tam slunce.Pučil sem to kamošovi a naonstaloval to a ma tam shadery(stiny) a taky slunce nwm proč mě to nejde prosým poradte. diKy :cry: :cry: