problém se zapojením repro.

Diskuze o základních deskách, nastavení biosu, flashování biosu apod.

Moderátoři: Awast, Moderátoři

problém se zapojením repro.

Příspěvekod Anonymous v úte led 11, 2011 21:06

Zdarec prosím o pomoc.Kopupil jsem si repro znacky Genius 5050. A nejede mi to na 5.1 kanal.. nevim jak to mám zapojit aby to šlo mám desku msi k9n neo v2 a je tam integrovaná zvukovka.. kazdy debil by poznal ze to má zapojit podle barvy jacku. ale já mam jine barvy nez jsou ty jacky..prostě si s tím nevím rady..je tady nekdo kdo by mi pomhl diky.
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: problém se zapojením repro.

Příspěvekod zener v stř led 12, 2011 00:41

Podivej se do manualu, je to tam jednoznacne popsane. A podle manualu by to melo mit i standardni barevne oznaceni, takze by to melo byt bez problemu.

Pokud nemas manual, muzes ho stahnout zde. Stranky popisujici audio konektory jsou pak 12 a 28 (anglicky)
http://download1.msi.com/files/download ... 69v1.0.zip
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru
Uživatelský avatar
zener
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2766
Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

Re: problém se zapojením repro.

Příspěvekod Anonymous v stř led 12, 2011 16:54

jojo zapojil jsem ale nejede mi woofer...ale zase jede nejak moc central.. a v manualu to neni nejak moc popsane.
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: problém se zapojením repro.

Příspěvekod zener v čtv led 13, 2011 00:07

To je ale uz problem softwaru (ovladacu) a ne zakladni desky nebo zapojeni.
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru
Uživatelský avatar
zener
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2766
Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

Re: problém se zapojením repro.

Příspěvekod Anonymous v čtv led 13, 2011 10:26

jj tak diky tedsa a nevis kde bych je mohl stahnout..? předem dik.
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: problém se zapojením repro.

Příspěvekod zener v čtv led 13, 2011 16:04

Ovladace stahnes tady http://www.msi.com/product/mb/K9N-Neo-V ... div=Driver

Ale spis to bude ve spatnem nastaveni systemu. Jaky mas operacni system?
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru
Uživatelský avatar
zener
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2766
Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

Re: problém se zapojením repro.

Příspěvekod Anonymous v čtv led 13, 2011 18:27

ja mam windows 7 ultimate. ale zkousel jsem to nejak nastavit lae nepomohlo..
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: problém se zapojením repro.

Příspěvekod zener v čtv led 13, 2011 18:52

Nainstaluj si ovladace primo od Realteku (pokud uz nemas) a jdi do ovladacich panelu, kde bys mel videt ikonu "Spravce zvuku Realtek". Tam muzes otestovat jednotlive reproduktory.
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru
Uživatelský avatar
zener
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2766
Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

Re: problém se zapojením repro.

Příspěvekod Anonymous v čtv led 13, 2011 20:33

jo diky je to super..vsechno jede az na zadni pravy reproduktor..zkousel jsem to nejak nastavit ale nereaguje.
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: problém se zapojením repro.

Příspěvekod zener v čtv led 13, 2011 21:03

Zrejme bude problem nekde v kontaktu. Nevypadl Ti kabel z reproduktoru apod.? Zkontroluj vsechna zapojeni kabelu, popr. zkus prohodit treba zadni levy za zadni pravy, jestli to funguje.
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru
Uživatelský avatar
zener
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2766
Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

Re: problém se zapojením repro.

Příspěvekod Anonymous v pát led 14, 2011 16:29

nene problem neni ani v zapojeni ani v tom ze by nefungovala prroste nejde..nevim proc:D
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23


Zpět na Základní desky

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron