Zapojení dvou PC k internetu přes router

Zapojení a zabezpečení sítí, bezdrátové sítě a internet, VOIP telefonie

Moderátoři: maestro, Moderátoři

Re: Zapojení dvou PC k internetu přes router

Příspěvekod Anonymous v úte čer 23, 2009 11:00

Zdravím.Mám stejný router SMC a taky stejny problem jak kolega na začátku tematu.Dokonce i internet.Dostal jsem se do nastavení routeru a tam kde se dá klonovat IP tak je tabulka--nahoře Host Name a dole nějaká adresa,když dám Clone tak se adresa změní a po restartu nejde net ani na mém pc.Poradte prosím.Žena už mě otravuje 1/2 roku..
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Zapojení dvou PC k internetu přes router

Příspěvekod Anonymous v sob bře 26, 2011 23:47

UPC ma nejednodusi reseni zapojeni internetu pres router. NEmusi se nastavovat router. Jen staci vse zapojit a restnout modem.Nic vic
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: s

Příspěvekod Anonymous v ned čer 05, 2011 19:19

jak se mam dostat do konfigurace routru?pls
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Zapojení dvou PC k internetu přes router

Příspěvekod zener v pon čer 06, 2011 12:19

rapskate: To zavisi na typu (modelu) Tveho routeru. Nejlepsi je se podivat do manualu.
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru
Uživatelský avatar
zener
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2766
Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

Re: Zapojení dvou PC k internetu přes router

Příspěvekod Anonymous v pát čer 17, 2011 14:07

Dobrý den. Potřeboval bych nutně poradit. Mám interent od UPC a doma stolní počítač a notebook. Už mě nebaví pořád přepínat kabel z notebooku do stolního. Asi by to šlo řešit pomocí wi-fi routeru, ale teď jsem dostal od kámoše router D-Link DI-604. Dostal jsem se po chvíli nervů do konfigurace routeru, ale nevim jak postupovat dál? Prosím poraďte jak ten to router nastavit.
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Zapojení dvou PC k internetu přes router

Příspěvekod Anonymous v pát čer 17, 2011 14:14

Tak už jsem to vyřešil. Skusil jsem ještě jednou resetovat router a pak po připojení resetoval jsem modem a vše už funguje :) I bez nastavování routeru :)
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Předchozí

Zpět na Sítě a internet

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous a 0 návštevníků

cron