Nefunguje mikrofon :(

Zdroje, monitory, tiskárny, scanery, myši, klávesnice, zvukové karty, CD a DVD mechaniky a další

Moderátoři: Awast, Moderátoři

Nefunguje mikrofon :(

Příspěvekod T_J v stř lis 08, 2006 20:32

Nejdřív raději stručně popíši problém : Koupil jsem si sluchátka s mikrfonem. Zvuk ze sluchátek normálně jde, ale mikrofon mi nefunguje. Prvně jsem si myslel, že je problém v něm, ale po zapojení do jiného PC normálně funguje. Zkontroloval jsem všechno nastavení a nikde mikrofon není zeslaben nebo vypnut. Prostě nevím co s tím :(

Prosím o radu !!
Uživatelský avatar
T_J
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 12
Registrován: stř lis 08, 2006 20:27

Příspěvekod Don v stř lis 08, 2006 22:27

Špatně zapojený, nebo vadnej mikrofon.
Uživatelský avatar
Don
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 80
Registrován: sob lis 04, 2006 20:06

Příspěvekod T_J v čtv lis 09, 2006 12:43

Ne.e je zapojený správně a když jsem ho zapojil do jiného PC tak normálně fungoval ..
Uživatelský avatar
T_J
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 12
Registrován: stř lis 08, 2006 20:27

Re: Nefunguje mikrofon :(

Příspěvekod Gryc Lukáš v čtv lis 09, 2006 14:16

Pokud je připojen k přednímu panelu na case tak bych to viděl na špatné propojení s základní deskou. Pokud je vzadu s desky skusil bych jiné ovladače zvukovky.
Akasa 460W ATX12 2.2, Intel Core2 DUO E6400 2.13 @ 3,2 GHz , Gigabyte 965P-DS4 , 4x1024 MB DDR2 800 MHz A-Data Extreme, Sapphire ATI Radeon HD 3870, HDD Western Digital 250GB a Hitachi Deskstar 320 GB + další zbytečnosti
Uživatelský avatar
Gryc Lukáš
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 179
Registrován: pon lis 06, 2006 12:22
Bydliště: Český Těšín

Příspěvekod Trunda v čtv lis 09, 2006 14:20

Vyzkousej jiny mikrofon ,treba si od nekoho puc.A jestli nepojede,tak mas asi vadnej vstup mikrofonu na desce.Ovladacema na zvukovku to asi nebude.A nic jinyho me nenapada.
A zkus v nastavani ne win u mikrofonu v polozce "UPRESNIT" zaskrtnout MIC 20dB.To by melo zesilit zvuky ktery jdou z mikrofonu.
Jestli si opravdu neprehledl zadne ztlumeni ,tak nevim...
MB:MSI KT880 Delta FSR sc.A, CPU:Athlon 2500+@2,31GHz, RAM:Dual DDR Kingston HyperX 400@420 CL2 (2*512) 2-3-2-6-1T, GK:Sapphire X1650Pro DDR3, HDD:Hitachi 160GB/8MB SATA + Samsung 400GB SATA II, ZDROJ:Fortron 400W(ATX-400PNF)
NTB: Šasi: VBI Compal FL90, CPU:C2D T7500 2,2GHz, RAM:2*1GB DDR2 667MHz, GK: Nvidia 8600M GT, HDD: Seagate 160GB SATA II
Uživatelský avatar
Trunda
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 159
Registrován: ned zář 17, 2006 22:14

Příspěvekod eXp10it v čtv lis 09, 2006 22:12

no pokud si opavdu proveril ze mas vse zesilene OK a presto nefunguje (jakoze tady je nejvetsi chyba u uzivatelu - nenastavi mikrofon ve vlastnostech pro nahravani/nenastavi v upresnujicich nastavenich zesileni mikrofonu/nebo proste to zkousi v aplikaci kde maji nastaveny jako vstup uplne jine zarizeni) tak je jeste mozne, ze tva zvukovka pouzova univerzalni konektory a neumi si zjistit ze jde o mikrofon...v tom pripade je treba otevrit aplikaci pro toto nastaveni ktera se dodava ke zvukovce a nastavit patricny konektor na vystup/mikrofon.

Funkcnost mikrofonove zdirky se nemusi overit pouze mikrofonem ale treba i peckama (malyma sluchatkama) kdy po zapojeni do mikrofonove zdirky funguje jedno z nich taky jako mikrofon :twisted:
ISAAC + Fortron blue storm 400W ATX12 2.0, AMD Athlon 64 X2 3800+ @ 2,6GHz (1,35V), DFI s.939 NF3 Ultra-DAGF, Kingston HyperX (HX3200AK2/1G) 2×512 MB DDR 400MHz K2-3-2-6-1 (2,6V) @ 400MHz 2-3-2-5-1 (2,7V), Sapphire ATI Radeon 9600 @ pro, SAMSUNG 200GB PATA 7200rpm + další spotřební harampádí
Uživatelský avatar
eXp10it
Čestný člen
 
Příspěvky: 257
Registrován: pát srp 04, 2006 10:41
Bydliště: Ostrava --> Hultschin --> Brno

Příspěvekod Sniper v ned led 21, 2007 14:06

Hm, mam podobny problem, integrovana zvukovka a sluchatka s mikrofonem funguji jen pokud jsou zapojeny do jacku na prednim panelu, pokud je zapojim dozadu tak nefunguje mikrofon... Nevite nekdo, co s tim?
Sniper
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: ned led 21, 2007 14:02

Příspěvekod plooskie v ned dub 01, 2007 13:05

Takže jsem to snad prošťouchnul ... :)

1) Mikrofon je paradoxně ovládán přes Audio OUTPUT (!), ne jak by člověk čekal přes Input ... normálně si v tom ovládacím softu na kartě Směšovač klikněte na ikonu klíče pod "Přehrát" a v okně Sada nástrojů směšovače si pozapínejte "In" vstupy - teda hlavně:
Rear Green In
Rear Pink In
Front Green In
Front Pink In
... nezapomeňte zaškrtnout "Rozšířené ovládací prvky" pro zobrazení zesilování mikrofonu a dejte OK ...¨
Teď byste měli v horní liště (Realtek HD Audio output) vidět ty IN vstupy - pokud je nevidíte, proklikejte se na ně šipkama v pravém spodním rohu lišty ...
Vedle "mute" (toho tlačítka s repráčkem) pod každým sliderem by se vám mělo objevit tlačítko se dvěma tečkama, přes které se dostanete k rozšířenému nastavení (zesílení mikrofonu)

2. Už to tady někdo psal, ale přece - v dolní liště (Realtek HD Audio Input) zapněte mute na všech kanálech, kromě mikrofonu ...

That all volks ... :D
plooskie
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: ned dub 01, 2007 12:51

Příspěvekod renegade789 v úte dub 03, 2007 10:01

plooskie píše:Takže jsem to snad prošťouchnul ... :)



Chlape si machr!! Furt jsem nemoh prijit na to, proc mi ten mikrofon a line-in nefacha. Koho by napadlo, ze daji ovladani mikrofonu na audio output :!: Dik za pomoc, posilam ti virtualni pivko ;)
renegade789
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: úte dub 03, 2007 09:47

Příspěvekod plooskie v úte dub 03, 2007 11:45

renegade789 píše:Chlape si machr!! Furt jsem nemoh prijit na to, proc mi ten mikrofon a line-in nefacha. Koho by napadlo, ze daji ovladani mikrofonu na audio output :!: Dik za pomoc, posilam ti virtualni pivko ;)


... když můžu pomůžu ;)
plooskie
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: ned dub 01, 2007 12:51

Mikrofon

Příspěvekod Tomáš Hort v čtv dub 05, 2007 08:07

Mě také nefunguje v pořádku mikrofon u headsetu. Nevím čím to, jednou mi při hraní řekli, že je mě málo slyšet. Sáhnul jsem do nastavení a pekně sem to celý pos... :D A ted uz to skoro nemluví, hrozně to šumí, ikdyž jsem nastavení vrátil do defaultu :-D
AMD Athlon 64 3000+ 1.8GHz; Gigabyte GA-M55S-S3 - nForce 550; Geil Ultra 2x512MB 667MHz; Asus ATi EAX1950pro 256MB; Seagate 320GB AS; Fortron 350W; Thermaltake Swing
Uživatelský avatar
Tomáš Hort
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 61
Registrován: čtv bře 22, 2007 13:32
Bydliště: Okres Kladno

Re:

Příspěvekod Návštěvník v úte kvě 27, 2008 03:01

Don píše:Špatně zapojený, nebo vadnej mikrofon.


Ty si kus cypa:Dzrovna tydle dvě věci tam měl napsané....chce to více číst :roll: :lool:
Návštěvník
 

Re:

Příspěvekod Návštěvník v pon zář 29, 2008 15:34

chtěla bych mooo c podekovat konečne po roce jsem to :heart: sprovoznila a to jen diky Vam :smil: :lool:
Návštěvník
 

Re: Nefunguje mikrofon :(

Příspěvekod Návštěvník v sob pro 20, 2008 21:29

5
T_J píše:Nejdřív raději stručně popíši problém : Koupil jsem si sluchátka s mikrfonem. Zvuk ze sluchátek normálně jde, ale mikrofon mi nefunguje. Prvně jsem si myslel, že je problém v něm, ale po zapojení do jiného PC normálně funguje. Zkontroloval jsem všechno nastavení a nikde mikrofon není zeslaben nebo vypnut. Prostě nevím co s tím :(

Prosím o radu !!
Návštěvník
 

Re: Nefunguje mikrofon :(

Příspěvekod Anonymous v sob úno 21, 2009 18:33

Taky mám problém s mikrofonem. Mám zvukovku Sound Blaster Audigy a sluchátka jdou v pohodě ale mikrofon nereaguje. Hlasitost mám nastavenou dobře, ale nejde to... :(
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Nefunguje mikrofon :(

Příspěvekod Fisker v sob úno 21, 2009 20:09

Zdravim mam problem s Mikrofonem fungoval normalne pri reinstalu xp do nho musim rvat aby mne slo slyset
cd od motherboardu nemam ale nejake ovladace sem stahnul zvuk jde v poho ale ten mikrak ne
nekdo rika ze pomuze neco v nastaveni realtek manageru ale zadny takovy program nemam a kdyz ho nainstaluju nejde stejne spustit. zakladni desku mam Pcchips M811LU. Kdyby si vedel kdokoliv s timto problemem rady byl bych mu velice vdecny icq mam 284-454-299 email:bartek14@seznam.cz
Fisker
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: sob úno 21, 2009 19:55

Re: Nefunguje mikrofon :(

Příspěvekod Anonymous v ned úno 22, 2009 14:55

Kde se nastavují ty vstupy OUTPUT a INPUT? Nikde to nemůžu najít a myslím že by to mohla být ta chyba.... :( A taky se tento problém vyskytl až po přeinsatlaci windowsu
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Nefunguje mikrofon :(

Příspěvekod Anonymous v ned úno 22, 2009 17:09

Obrázek
mám to správně nastavený?
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Nefunguje mikrofon :(

Příspěvekod Anonymous v ned úno 22, 2009 17:09

Obrázek
mám to správně nastavený?
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Nefunguje mikrofon :(

Příspěvekod Anonymous v ned úno 22, 2009 17:12

Sry mě se to nejak odeslalo 2x a jeste k tomu blbe :( tak tady je odkaz:
http://www.undzwei.eu/?option=gallery&i ... 95003#foto
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Další

Zpět na Ostatní hardware

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous a 0 návštevníků

cron