Nefunguje mikrofon :(

Zdroje, monitory, tiskárny, scanery, myši, klávesnice, zvukové karty, CD a DVD mechaniky a další

Moderátoři: Awast, Moderátoři

Re: Nefunguje mikrofon :(

Příspěvekod Lili Holiday v ned bře 01, 2009 22:15

Ahoj!
Měla jsem problém s mikrofonem, že mi vůbec nešel. Udělal jsem to co tu píšete a funguje, ale pokud si pustím hudbu do repráků i do sluchátek tak mikrofon nahrává i to co řeknu i to co je puštěné z pc. I třeby když je v icq nastavený zvuk při psaní tak jde v mikrofonu slyšet. Nevíte někdo co s tím? Némužu ten mikrák normálně použít, aniž by druhá strana neslyšela moji hudbu nebo ostatní zvuky z pc. Předem díky za odpověď.
Snadný přivýdělek- až 0,5$ denně
Zaregisrujte se na AlertPay:
http://www.alertpay.com/?rsfjLH2Pj5ZWsuONwWDS8Q%3d%3d
Zaregistrujte se tady:
http://www.earningsecret.com/index.php?ref=lidkamik
Pak už jen budete klikat na odkazy a dostávat za ně peníze. Ty převedete v určité částce na AlertPay a odtud pak na svůj účet v ČR. Samopzřejmě v českých korunách. Já si vydělávám asi 800kč za 3 měsíce.
Zdá se vám to málo? Můžete se zaregistrovat na více podobných stránkách, které najdete při klikání na odkazy. Stačí jen pár minut denně.
Uživatelský avatar
Lili Holiday
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: ned bře 01, 2009 22:10

Re: Nefunguje mikrofon :(

Příspěvekod zener v pon bře 02, 2009 02:29

To vypada an spatne vybrany zdroj nahravani. Jaky mas operacni system? XP nebo Vista?
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru
Uživatelský avatar
zener
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2766
Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

Re: Nefunguje mikrofon :(

Příspěvekod Lili Holiday v pon bře 02, 2009 09:07

Mám xp a mikrofon v růžovém konektoru. Už jsem ho zkoušela dát i do jiných a nastavit tam mikrofon, ale to taky nepomáhá.
Snadný přivýdělek- až 0,5$ denně
Zaregisrujte se na AlertPay:
http://www.alertpay.com/?rsfjLH2Pj5ZWsuONwWDS8Q%3d%3d
Zaregistrujte se tady:
http://www.earningsecret.com/index.php?ref=lidkamik
Pak už jen budete klikat na odkazy a dostávat za ně peníze. Ty převedete v určité částce na AlertPay a odtud pak na svůj účet v ČR. Samopzřejmě v českých korunách. Já si vydělávám asi 800kč za 3 měsíce.
Zdá se vám to málo? Můžete se zaregistrovat na více podobných stránkách, které najdete při klikání na odkazy. Stačí jen pár minut denně.
Uživatelský avatar
Lili Holiday
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: ned bře 01, 2009 22:10

Re: Nefunguje mikrofon :(

Příspěvekod zener v pon bře 02, 2009 14:36

Start --> Spustit --> sndvol32 --> OK. Tim se otevre nastaveni hlasitosti. Nasledne pak Moznosti --> Vlastnosti. A vybrat Zaznam. Bude tam seznam zarizeni, z kterych je mozne nahravat. Staci jen najit mikrofon a vybrat ho.
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru
Uživatelský avatar
zener
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2766
Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

Re: Nefunguje mikrofon :(

Příspěvekod Lili Holiday v pon bře 02, 2009 17:52

Už jsem na to přišla, ale přesto dík. Musí se v realteku vypnout v nahrávání všechno kromě mikrofonu. To je CD volume, Line volume a Stereo mix. Pak už to fachčí. Ale že sem si toho málem zavařila hlavu než jsem na to přišla. :D
Snadný přivýdělek- až 0,5$ denně
Zaregisrujte se na AlertPay:
http://www.alertpay.com/?rsfjLH2Pj5ZWsuONwWDS8Q%3d%3d
Zaregistrujte se tady:
http://www.earningsecret.com/index.php?ref=lidkamik
Pak už jen budete klikat na odkazy a dostávat za ně peníze. Ty převedete v určité částce na AlertPay a odtud pak na svůj účet v ČR. Samopzřejmě v českých korunách. Já si vydělávám asi 800kč za 3 měsíce.
Zdá se vám to málo? Můžete se zaregistrovat na více podobných stránkách, které najdete při klikání na odkazy. Stačí jen pár minut denně.
Uživatelský avatar
Lili Holiday
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: ned bře 01, 2009 22:10

Re:

Příspěvekod Návštěvník v úte čer 30, 2009 16:52

Děkuju, děkuju, děkuju!!!!!!!!!!!!!
Prošel jsem desítky chytrejch rad a až ta tvoje pomohla.
Návštěvník
 

Re: Nefunguje mikrofon :(

Příspěvekod peprik v ned pro 06, 2009 23:48

Dobre rady, bohuzel u me uplne nezabraly. Prislusnou zadni IN diru jsou povolil+zasakrtl zesileni mikrofonu - vysledkem byl novy kostantni sum ve sluchatkach. Pokud jsem pri testovani zvuk. hardwaru povolili Smesovac stereo, tak to zaclo silene jakoby "vazbit" ale zvuk z mikraku porad neslysim :(
Nejaky napad krom vadneho reproduktoru?
Predem diky.
Josef
peprik
 

Re: Nefunguje mikrofon :(

Příspěvekod peprik v pon pro 07, 2009 00:01

Prosim o smazani meho predchoziho prispevku - chyba byla mezi klavesnici a zidli...
peprik
 

Re: Nefunguje mikrofon :(

Příspěvekod LP3W7 v ned říj 24, 2010 14:33

Zdravim, mam problem s mym mikrofonem. Kdysi se mi podarilo ho zprovoznit naprosto v poradku ale preinstaloval jsem PC a najednou to vubec nejde a nemuzu na to prijit :( Zkousel jsem si hrat ruzne s nastavenim ale nic :(

Mam zakladni desku Asus K8N-VM a ovladace na zvuk a mikrofon mam ze stranek Asusu a to SoundMAX Integrated Digital HD Audio verze 5.10.1.4151

A v ovladacich panelech mam nastaveny mikrofon na max. hlasitost a proste mikrofon nereaguje. Sluchatka ano ale mikrofon ne.

Da se to nastavit jeste nekde jinde? Nejdou na to nejaky lepsi ovladace + software na podrobnejsi nastaveni ?

Diky moc :)
LP3W7
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: pát říj 22, 2010 13:37

Re: Nefunguje mikrofon :(

Příspěvekod Anonymous v čtv pro 15, 2011 19:04

Fisker píše:Zdravim mam problem s Mikrofonem fungoval normalne pri reinstalu xp do nho musim rvat aby mne slo slyset
cd od motherboardu nemam ale nejake ovladace sem stahnul zvuk jde v poho ale ten mikrak ne
nekdo rika ze pomuze neco v nastaveni realtek manageru ale zadny takovy program nemam a kdyz ho nainstaluju nejde stejne spustit. zakladni desku mam Pcchips M811LU. Kdyby si vedel kdokoliv s timto problemem rady byl bych mu velice vdecny icq mam 284-454-299 email:bartek14@seznam.cz


kde se to nastavuje?
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Re: Nefunguje mikrofon :(

Příspěvekod Anonymous v čtv pro 15, 2011 19:26

Návštěvník píše:
Fisker píše:Zdravim mam problem s Mikrofonem fungoval normalne pri reinstalu xp do nho musim rvat aby mne slo slyset
cd od motherboardu nemam ale nejake ovladace sem stahnul zvuk jde v poho ale ten mikrak ne
nekdo rika ze pomuze neco v nastaveni realtek manageru ale zadny takovy program nemam a kdyz ho nainstaluju nejde stejne spustit. zakladni desku mam Pcchips M811LU. Kdyby si vedel kdokoliv s timto problemem rady byl bych mu velice vdecny icq mam 284-454-299 email:bartek14@seznam.cz


kde se to nastavuje?

omlouvam se vim kde to je ale kdyz nastavim input tak po zavreni se mi to zmeni prosim pomoste mi
Anonymous
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 5751
Registrován: sob úno 09, 2008 19:23

Předchozí

Zpět na Ostatní hardware

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron