Moderátor: Moderátoři
Joey píše:No hosi, ja uz jednou to chlazeni mel na amd k6-III a vyborny. Pak sem ho nepotreboval a slo z domu. Tedka budu porizovat novy pentium D a uz mam doma nachystany novyho vodnika. Porizovaci cena cca litr. Blok od ertyho+spona 780, chladic z opla ascony...za pusu z vrakoviste, cerpadlo sicce micra 323, a 5l kanistr destilky kterej bude zaroven expanzka. Jeste sem zapomnel pripocitat 120mm vetrak na ten chladic coz pocitam kdyz moc tak 150. Dohromady to dava 1300. Nevim kam chodite na ty sumy 8000 a podobne
Mx píše:Ja by som sa chcel spýtať na thermaltake silent water prípadne BigWaterSE. Uvažujem, že by som to kúpil pre Intel C2Duo E6300(E6400).
Ani mi tak nejde o super tiché riešenie, ale o tiché a účinné. Má to 12cm vetrák, ktorý zároveň môžem v TM mambo použiť ako zadný ventilátor. Conroe toľko nehreje.
Prečo nad tým uvažujem je, že odvediem teplo z procesora hneď von zo skrine. Teoreticky uvažujem aj o podobnej veci pre grafiku. Myslím si, že ostatné veci, by potom nemuseli trpieť až takým teplom. Keď to dokáže uchladiť P4 tak Conroe by nemal byť problém, čo vy na to?
wector píše:tak si radši rovnou kup Scythe Ninja a něco na grafárnu, budeš na tom líp.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník