Co ze starou krávou?

Extrémní způsoby chlazení, chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a další

Moderátor: Moderátoři

Co ze starou krávou?

Příspěvekod Albeda v stř črc 23, 2008 12:30

Mám k dispozici větrák, akorát nevím jestli by se dal na PC použít, kdyžtak poraďte kam ho dát popř. co s ním
díky ;)
Obrázek
Obrázek
MB: Gigabyte M55S-S3 nForce 550, AMD Athlon 64 3500+ (2,2GHz@2,5GHz), DDR2 Kingstone 512MB (800MHz), GeForce Gigabyte 7600GS (512MB), Eurocase 400w
Nokia 6300 + 2GB MicoSD
Uživatelský avatar
Albeda
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 32
Registrován: sob črc 19, 2008 09:57
Bydliště: Zábřeh na Moravě

Re: Co ze starou krávou?

Příspěvekod patap v stř črc 23, 2008 17:54

Skoro úplně ten samý ventilátor mám. Je to klasický tuším 14cm na 230V. No nevím tohle si dát do PC. :D
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|
Uživatelský avatar
patap
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 1362
Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Bydliště: 3nec

Re: Co ze starou krávou?

Příspěvekod Albeda v stř črc 23, 2008 19:19

Ja se bojim, aby me to neodfouklo tu moji papirovou case :P :D
MB: Gigabyte M55S-S3 nForce 550, AMD Athlon 64 3500+ (2,2GHz@2,5GHz), DDR2 Kingstone 512MB (800MHz), GeForce Gigabyte 7600GS (512MB), Eurocase 400w
Nokia 6300 + 2GB MicoSD
Uživatelský avatar
Albeda
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 32
Registrován: sob črc 19, 2008 09:57
Bydliště: Zábřeh na Moravě

Re: Co ze starou krávou?

Příspěvekod patap v čtv črc 24, 2008 11:01

To se stejně nedá jako chlazení používat - Hodně to žere a je to hlučné.
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|
Uživatelský avatar
patap
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 1362
Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Bydliště: 3nec

Re: Co ze starou krávou?

Příspěvekod Albeda v čtv črc 24, 2008 12:23

jn ... ale premejslel jsem, ze bych to mohl hodit do casovych intervalech napr. kazdych 5min by to 10s foukalo :D
MB: Gigabyte M55S-S3 nForce 550, AMD Athlon 64 3500+ (2,2GHz@2,5GHz), DDR2 Kingstone 512MB (800MHz), GeForce Gigabyte 7600GS (512MB), Eurocase 400w
Nokia 6300 + 2GB MicoSD
Uživatelský avatar
Albeda
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 32
Registrován: sob črc 19, 2008 09:57
Bydliště: Zábřeh na Moravě

Re: Co ze starou krávou?

Příspěvekod bk2601 v pát srp 15, 2008 18:51

Do toho :)
Cpu:Amd Atlhlon 6000+ @ 3.27 Ghz,Ram 3,25Gb EE 800Mhz, Gk 2x Sli nVidia GeForce 7950Gt,MB Gigabyte M57S4-SLi,HDd Samsung 2x250Gb 16 MB cache; Sound Creative Labs Sound Blaster X-FI Extreme Audio ;Repro Logitech x530;Zdroj CoolMaster Real Power M620 620 W
Uživatelský avatar
bk2601
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 85
Registrován: úte črc 15, 2008 12:55
Bydliště: Prostejov

Re: Co ze starou krávou?

Příspěvekod patap v sob srp 16, 2008 09:04

Tohle nemá smysl :)
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|
Uživatelský avatar
patap
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
 
Příspěvky: 1362
Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Bydliště: 3nec


Zpět na Chlazení

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron