Hlášení chyb

Pravidla, informace, historie fóra, hlášení chyb, vzkazy pro a od admina

Moderátoři: PCMark, Moderátoři

Hlášení chyb

Příspěvekod PCMark v čtv dub 06, 2006 15:22

Pokud naleznete na fóru nějakou chybu, nebo vám nebude něco fungovat, můžete to nahlásit v tomhle tématu, můžete sem napsat i pokud by jste měli problém s registrací.
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag
Uživatelský avatar
PCMark
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 2081
Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Bydliště: Hlučín

Přihlašování.

Příspěvekod Ozzy62 v pon srp 14, 2006 09:21

Zdravím.
Netuším,jestli je chyba ve zdejším systému,nebo u mě,ale kdykoliv se sem chci přihlásit-tak je to minimálně na 6x.
Pořád mne systém nutí k tomu-znovu a znovu zadávat jméno a heslo-v druhém pokusu i opisovat zveřejněný text-ovšem i po jeho opsání jsem se nepřihlásil.
Dnes na 7 pokus....Netušíte čím to může být?
Díky.
Nashle.
:eek:
Ozzy.
Uživatelský avatar
Ozzy62
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 27
Registrován: ned črc 16, 2006 07:46
Bydliště: Haná.

Příspěvekod PCMark v pon srp 14, 2006 10:29

Ozzy62 píše:Zdravím.
Netuším,jestli je chyba ve zdejším systému,nebo u mě,ale kdykoliv se sem chci přihlásit-tak je to minimálně na 6x.
Pořád mne systém nutí k tomu-znovu a znovu zadávat jméno a heslo-v druhém pokusu i opisovat zveřejněný text-ovšem i po jeho opsání jsem se nepřihlásil.
Dnes na 7 pokus....Netušíte čím to může být?
Díky.
Nashle.
:eek:

Já s přihlášením problém nemám, ale tohle ověřím. Zajímalo by mě ještě zda se přihlašuješ přes kliknutí na nápis přihlášení a nebo udáje zadáš hned v pravo nahoře do modrých políček.
Z bezpečnostních důvodů (brutal attack) je na fóru nastaveno po dvou špatných pokusech vizuální ověření přihlášení.
Pokud se přihlašuješ na svém PC doma, můžeš se zkusit přihlásit trvale a pak už budeš automaticky přihlášen vždy, když sem přijdeš. Bezpečnostní kod na obrazku se píše s velkými písmeny a nejde třeba rozeznat nula od písmene O. :)
Chybu prověříme ;)
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag
Uživatelský avatar
PCMark
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 2081
Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Bydliště: Hlučín

Příspěvekod White wolf v pon srp 14, 2006 11:39

Ahoj,
mám úplně stejný problém, ale přihlásím se většinou "už" na počtvrté :)

Přihlašuji se přes tlačítko přihlášení...
Mám nastavené automatické přihlášení, ale někdy se stane, že se připojím a "nejsem přihlášený"...
UGH!!!
Uživatelský avatar
White wolf
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 76
Registrován: ned črc 23, 2006 22:42
Bydliště: Smilovy Hory//////praha

Příspěvekod PCMark v pon srp 14, 2006 13:22

Tak jo, zkusím s tím něco udělat. Díky za tip. Asi se mi to taky stalo, ale myslel jsem si, že jsem udělal překlep.
Zatím používejte automatické přihlášení pokud možno, aby jste se nemuseli často přihlašovat.
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag
Uživatelský avatar
PCMark
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 2081
Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Bydliště: Hlučín

Příspěvekod maestro v pon srp 14, 2006 17:35

me se tohle nikdy nestalo :)
Problem muze byt treba v pouzitem prohlizeci a nastaveni jeho zabezpeceni?

ja mam Firefox.
Uživatelský avatar
maestro
Čestný člen
 
Příspěvky: 1098
Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Bydliště: Nejdek / Praha

Příspěvekod White wolf v pon srp 14, 2006 17:38

ja mam taky firefox...
s tim zabezpecenim by na tom mohlo neco byt...jsem pripojenej z koleje pres proxy a nektere veci nam tu proste nedovoli :roll:, ale vetsinou jenom co se tyka stahovani (plati totiz za objem prenesenych dat :) )
UGH!!!
Uživatelský avatar
White wolf
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 76
Registrován: ned črc 23, 2006 22:42
Bydliště: Smilovy Hory//////praha

Příspěvekod WXT v pon srp 14, 2006 18:51

Taky nemám problém s přihlášením. Mam Firefox
AMD Athlon 64 3500+ / MSI K9N Ultra - AM2,S940 nForce 570 / 2GB DDR2 Dual Kingston 667 MHz / PCIe ASUS GeFORCE 7600 GT 256 MB DDR3 / 2x sata Seagate 160 GB raid. Monitor HP p930 19" 1920/1440
Uživatelský avatar
WXT
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 9
Registrován: stř srp 02, 2006 10:28

Příspěvekod Ozzy62 v úte srp 15, 2006 08:38

White wolf píše:Ahoj,
mám úplně stejný problém, ale přihlásím se většinou "už" na počtvrté :)

Přihlašuji se přes tlačítko přihlášení...
Mám nastavené automatické přihlášení, ale někdy se stane, že se připojím a "nejsem přihlášený"...

Zkouším to vždycky tak i tak -taktéž používám Firefox 1.5.0.6 CZ -dnes se mi to podařilo "rekordně" na po 5-té... :smil:
Ozzy.
Uživatelský avatar
Ozzy62
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 27
Registrován: ned črc 16, 2006 07:46
Bydliště: Haná.

Příspěvekod PCMark v úte srp 15, 2006 09:11

já nevím já mám taky Firefox 1.5.0.6 a teď se zkusil asi 20x přihlásit a odhlásit a vždy se mi to povedlo napoprvé. Takže prohlížečem to zřejmě nebude. Je to nějaké záhadné. Zkusím napsat na podporu phpBB. Je to nějaké moc záhadné.
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag
Uživatelský avatar
PCMark
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 2081
Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Bydliště: Hlučín

Příspěvekod PCMark v úte srp 15, 2006 16:33

Podniknul jsem kroky, které možná tento problém vyřešily. Přetrvává problém stále?
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag
Uživatelský avatar
PCMark
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 2081
Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Bydliště: Hlučín

Příspěvekod maestro v stř srp 16, 2006 22:29

PCMark píše:Podniknul jsem kroky, které možná tento problém vyřešily. Přetrvává problém stále?


zajimalo by me kde byl problem.
Uživatelský avatar
maestro
Čestný člen
 
Příspěvky: 1098
Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Bydliště: Nejdek / Praha

Příspěvekod White wolf v čtv srp 17, 2006 17:44

Ted jsem to zkusil a pripojil sem se napoprvé :D
UGH!!!
Uživatelský avatar
White wolf
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 76
Registrován: ned črc 23, 2006 22:42
Bydliště: Smilovy Hory//////praha

Příspěvekod PCMark v čtv srp 17, 2006 17:49

Super, problémy možná dělala chyba v Hacker Tracker Profesional, kterou jsem snad již opravil :D
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag
Uživatelský avatar
PCMark
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 2081
Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Bydliště: Hlučín

Příspěvekod AjsTi v stř pro 13, 2006 12:00

No mam problem , mozno ani nieje problem , ale neviem to identifikovat. jedna sa o toto forum a o QIP. POkial idem cez FF a mam zmazanu cache na disku , forum nabehne hned , pokial nie , smola FF mi otvara a otvara a otvara , IE otvori bez problemov. Som za FW a proxy a neviem to znutra nijako ovplyvnit.
Uživatelský avatar
AjsTi
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 56
Registrován: pon pro 11, 2006 08:25
Bydliště: Gugl - Internet

Příspěvekod PCMark v stř pro 13, 2006 12:06

nevím, mi funguje forum ve FF1.5 i ve 2.0 bez problemu a rychle
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag
Uživatelský avatar
PCMark
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 2081
Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Bydliště: Hlučín

test agp karet

Příspěvekod har v čtv bře 22, 2007 23:49

mensi citace
Neexistuje základní deska pro Intel Core2Duo s AGP. Výsledky tedy není možné porovnat.
kouknete na toto
http://www.asus.com.tw/products4.aspx?m ... =11&l3=272 :)
har
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: pon pro 25, 2006 22:28
Bydliště: central city

Příspěvekod PCMark v pát bře 23, 2007 08:04

sice to je zajimava deska, ale dal si to do uplně špatného tématu
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag
Uživatelský avatar
PCMark
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 2081
Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Bydliště: Hlučín

Re: test agp karet

Příspěvekod maestro v pát bře 23, 2007 08:18

har píše:mensi citace
Neexistuje základní deska pro Intel Core2Duo s AGP. Výsledky tedy není možné porovnat.
kouknete na toto
http://www.asus.com.tw/products4.aspx?m ... =11&l3=272 :)


http://www.xmaestro.com/view.php?cisloclanku=2006080017
Uživatelský avatar
maestro
Čestný člen
 
Příspěvky: 1098
Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Bydliště: Nejdek / Praha

Příspěvekod shadow v ned dub 15, 2007 21:17

Jak je v administraci nastavená časová prodleva pro možnost editace příspěvku po jeho odeslání?

Přišlo mi to i více než standardních 10s. Nešlo by to zkrátit? Já jsem editovací typ :). Něco napíši a pak to dokrášluji :).
webové projekty: - shadow blog,české elder scrolls wiki stránky.
Motto: ESSE QUAM VIDERI.
Uživatelský avatar
shadow
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 15
Registrován: ned dub 15, 2007 20:57
Bydliště: HK

Další

Zpět na Informace o fóru

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron