A ještě bych chtěl hlavně pro slovenské zájemce oznámit , že bloky mohou také najít v nabídce www.tichepc.sk .Postupem času se tam objeví cela moje produkce.
Příkládám k inspiraci další modifikaci TOKRY tentokrat pro oba moffsety na desku ASUS_RAMPAGE_FORMULA. Jako novinku přínáším možnost vyrobit TOP v bílé barvě.
Přináším finální fotky "TOKRY" dvoubarevného provedení které je možno objednávat.
Dále potom finální fotky "ZOUY" dvoubarevného provedení které je taktéž možno objednávat.
Také představuji 2 barevne varianty backplatu a montáž v případě,že originál má zalisované šroubky a ne závit.Výrobci prodávají obě varianty.A tak se v případě této varianty se prostrčí originální maticí šroub M3 a vše se sešroubuje s novým backplatem.
Po vice dotazech na výrobu chladičů na mosfety jsem se rozhodl vyrábět i tyto vodní blůčky. První pár je pro desku ASUS_RAMPAGE_FORMULA pro které jsem dělal i na chipset. Cena je 500kč/ks.
Další vyrobená varianta GPU je univerzální pro rozteče šroubu 53,5*53,5 až 66*66mm. A jelikož mi už přišla GTX460 1GB od GAINWARDu tak v blízké době bude pro tuto karcu cenově dostupný FC.
Představuji nový nízkonákladový CPU blok "TYNA". Jeho přednost je nizká restriktivita i cena spolu s výborným výkonem. Výborný na první seznámení s vodou a jako náhrada za starší vysocerestriktivni bloky a "HOMODOMO" bloky.