Phenom 2 X2 550 BE

Procesory AMD, Intel, VIA a další, přetaktování a řešení jejich problémů

Moderátoři: PCMark, Awast, Moderátoři

Phenom 2 X2 550 BE

Příspěvekod DrzkaCZ v sob dub 24, 2010 20:16

cus, jaky je maximalni BEZPECNY napeti pro tenhle procesor? pro pripadny pretaktovani v AOD, ve hrach jako je GTA4
CPU:AMD Phenom II X6 4,05GHz/3GHz NB 1,392V,CPU cooler: Alpenföhn Brocken 2x12cm,MB: Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,RAM: Kingston 12GB DDR3 1600MHz,GPU: ASUS HD 5870,HDD: Samsung Spinpoint F1 1TB+Samsung F4 2TB,PSU: Corsair TX 750W,CASE: CoolerMaster CM690 OC MOD....pozivam dva nicky na forech: mouldy,drzkacz
Obrázek
DrzkaCZ
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 21
Registrován: sob dub 24, 2010 20:03

Re: Phenom 2 X2 550 BE

Příspěvekod Camazoo v sob dub 24, 2010 21:03

1,425 V a násobič na 18x
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *
Uživatelský avatar
Camazoo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1236
Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Bydliště: Zlín

Re: Phenom 2 X2 550 BE

Příspěvekod DrzkaCZ v sob dub 24, 2010 21:29

aha tak zase tak bezpecny to bejt nemusi, mam dobrej chladic... v zatezi jadra kolem 45°C i s tim tretim, co 1,55V?
CPU:AMD Phenom II X6 4,05GHz/3GHz NB 1,392V,CPU cooler: Alpenföhn Brocken 2x12cm,MB: Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,RAM: Kingston 12GB DDR3 1600MHz,GPU: ASUS HD 5870,HDD: Samsung Spinpoint F1 1TB+Samsung F4 2TB,PSU: Corsair TX 750W,CASE: CoolerMaster CM690 OC MOD....pozivam dva nicky na forech: mouldy,drzkacz
Obrázek
DrzkaCZ
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 21
Registrován: sob dub 24, 2010 20:03

Re: Phenom 2 X2 550 BE

Příspěvekod Camazoo v sob dub 24, 2010 22:22

jaký máš chladič ?
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *
Uživatelský avatar
Camazoo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1236
Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Bydliště: Zlín

Re: Phenom 2 X2 550 BE

Příspěvekod DrzkaCZ v sob dub 24, 2010 22:31

mam to napsany v podpisu, Alpenfohn Brocken s dvouma 12cm vetrakama
CPU:AMD Phenom II X6 4,05GHz/3GHz NB 1,392V,CPU cooler: Alpenföhn Brocken 2x12cm,MB: Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,RAM: Kingston 12GB DDR3 1600MHz,GPU: ASUS HD 5870,HDD: Samsung Spinpoint F1 1TB+Samsung F4 2TB,PSU: Corsair TX 750W,CASE: CoolerMaster CM690 OC MOD....pozivam dva nicky na forech: mouldy,drzkacz
Obrázek
DrzkaCZ
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 21
Registrován: sob dub 24, 2010 20:03

Re: Phenom 2 X2 550 BE

Příspěvekod Camazoo v sob dub 24, 2010 23:18

tak nad 1.55V bych ho už nehnal, stejně na vyšší frekvence už je třeba neúměrně vysoké VCore, což už se potom ve výsledku neoplatí
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *
Uživatelský avatar
Camazoo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1236
Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Bydliště: Zlín

Re: Phenom 2 X2 550 BE

Příspěvekod DrzkaCZ v sob dub 24, 2010 23:22

ok takze tech 1,55V (jenom nekdy pri hrach) mu neublizi?
CPU:AMD Phenom II X6 4,05GHz/3GHz NB 1,392V,CPU cooler: Alpenföhn Brocken 2x12cm,MB: Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,RAM: Kingston 12GB DDR3 1600MHz,GPU: ASUS HD 5870,HDD: Samsung Spinpoint F1 1TB+Samsung F4 2TB,PSU: Corsair TX 750W,CASE: CoolerMaster CM690 OC MOD....pozivam dva nicky na forech: mouldy,drzkacz
Obrázek
DrzkaCZ
Nováček
Nováček
 
Příspěvky: 21
Registrován: sob dub 24, 2010 20:03


Zpět na Procesory

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous a 0 návštevníků

cron